Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kelenföldtől a Keleti pályaudv...

Kelenföldtől a Keleti pályaudvarig érdemes vonatjegyet venni?

Figyelt kérdés

Nyilván igen, mert jegy nélkül nem mernék utazni. Bérletem van is, viszont az csak Kelenföldig szól - általában addig szoktam utazni, de most kivételesen a Keletiig kéne elmennem. Meg is venném azt a jegyet, de szinte biztos, hogy nem fogják leellenőrizni azon a rövid szakaszon, úgy meg teljesen feleslegesen venném meg, hiába pár száz forint.

(A metró nem opció, mert csapattal leszek, és ők is a Keletiig mennének.)

2016. márc. 25. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Vedd meg. Azért vagy homo sapiens. Legyen tartásod, főleg magad előtt.
2016. márc. 25. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Én vennék, mennyi, 100 forint?
2016. márc. 25. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom gyorsvonat. Arra kell a menetjegy és a pótjegy is, az már inkább 500 körül lesz. Érdemes megvenni, mert Budapesten bármikor jöhet egy megerősített ellenőrzés bármelyik vonalon. (Persze ha nincs épp ilyen, akkor aligha fog kiszúrni a kalauz, de mondom, én gyakori elővárosi utasként sűrűn összefutok akár rendőrökkel is megerősített kommandókkal.)
2016. márc. 25. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha arra jön a kaller veszel nála, ha nem megy arra akkor nem.
2016. márc. 25. 19:43
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
Kedves 4-es, ha "kallernál" veszi, akkor menetjegy+2600 Ft pótdíj, mondom szólok, mielőtt ilyen tanácsokkal látod el a másikat...amúgy igen, érdemes vonatjegyet venni.
2016. márc. 25. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ, ha oylan helyen száll fel ahol enm tud venni akkor egy szót sems zólhat,s zóval ha xy helyen felszállt a bérlettel, akkor kaller egy szót sem szólhat hogy mért nem vett ott elöre jegyet.
2016. márc. 25. 21:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül is kiderült, hogy Kelenföld és a Keleti pályaudvar már ugyanannak a térségnek számít, így külön arra nem is lehet jegyet venni (legalábbis a pénztárnál nekem ezt mondták, meg amikor visszafele próbáltam automatából jegyet venni ugyanarra a szakaszra, azt írta ki a gép, hogy nincs olyan).
2016. márc. 28. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!