Melyik járatokat érdemes kerülni sötétedés után Budapesten? Mesélnétek esetleg bkv-s városi legendákat, "rémtörténeteket", vagy amik megtörténtek veletek? (16/l)
Figyelt kérdés
2016. febr. 17. 17:56
2/8 anonim válasza:
Engem egyszer gyíkká változtattak. De már elmúlt...
3/8 anonim válasza:
Miért attól majd nyugodtabban utazol?
4/8 anonim válasza:
a 8. kerületet :D de amúgy vesélyesnek az sem veszélyes, csak sűrűbben fordulnak elő olyan alakok, akikkel nem szívesen utazol együtt.
5/8 anonim válasza:
Egyiket sem kell elkerülnöd, a budapesti tömegközlekedési eszközökön rendkívül ritkák az erőszakos bűncselekmények. A lopások főleg zsebtolvajlás formájában a zsúfoltabb belvárosi járatokon jellemzőek éjjel-nappal. Az elmúlt évek nagyobb médiavisszhangot nyert, tömegközlekedési eszközön elkövetett erőszakos bűncselekményei is mind ezeken a járatokon történtek.
A 99-essel szeretnek példálózni olyanok, akik életükben egyszer utaztak csak arra és láttak öt cigànyt szotyizva-zenét hallgatva utazni négy megállót, aztán elkönyvelték az egészet egy durva járatnak. Én heti többször utaztam vele és soha semmilyen bűncselekmény nem történt a buszon és bizony még az etnikai összetétel sem olyan, mint amilyet sokan elképzelnek.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem parázok, csak érdekelt. :D Köszi mindenkinek
2016. febr. 18. 16:58
7/8 anonim válasza:
A 99-es buszon szokott a legtöbb cigány lenni, illetve azokon a környékeken is halad keresztül.
8/8 MrPifta válasza:
A 99-est nem igazán értettem sosem. A Fertő utcánál szoktam felszállni, páran mennek Határ útig, Wekerlén még kevesebben. Néha látok pár romát, akik UTAZNAK, de nem bántanak senkit. Tőlük kell félni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!