A Budapesti 4-6-os villamoson mostanság milyen gyakran
szoktak karszallagosok lenni? Érdemes bevállalni a
járatot 3 megállóra, vagy inkább kerüljek más
járaton?
Miért akarnál kerülni? Csaknem bliccelsz? Inkább fizess a jegyért, sokkal jobban megéri!
2016. febr. 7. 03:57
Az egész város tele van ellenőrökkel, de 350-ért kijátszhatod őket és békén fognak hagyni.
2016. febr. 7. 05:15
3 megálló? Hát ne båszd fel az agyamat, azt sima ügy legyalogolni, ha nincs kedved 350 Ft-ot fizetni. Amúgy a körúti villamosokon sosem jó biznisz bliccelni, mert sok gerinctelen ember használja ingyenes metrópótlönak és ezt a BKK is tudja.
2016. febr. 7. 06:53
Ha engem kérdezel én napi 2-4 alkalommal utazom a 4-6on ráadásul nem is keveset (margit hídtól petőfi hídig) és az elmult fél évben kb. 5ször találkoztam ellenőrrel. Pl. a 2es villamoson sokkal gyakrabban találkozom velük, ott szinte már heti szinten. Ettől persze még sosem lehetsz benne biztos, minden járatok előfordulnak, épp ez a lényeg :D 3 megállót inkább sétálj le, vagy ha nagyon sietsz jobb ha jegyet veszel
2016. febr. 7. 10:18
Kérdező, neked mi a munkád? Szeretnék lopni tőled. A te munkádat mennyire védik rongy, becstelen, tolvajok ellen?
Ha nem látják, akkor szabad lopni?
Rossz hírem van a jövőre nézve. Hamarosan rengeteg ellenőr lesz a villamosokon és a buszokon, trolikon.
2016. febr. 7. 12:25
6/24 A kérdező kommentje:
Ha majd lesz megfelelő keresetem megfogom venni a bérletet, de egyelőre fönököm nem fizet 10.000ft-tal többet.
Bár az is inkább ételre kéne...
(Nyilván az senkit nem érdekel jut-e meleg étel mindennap az asztalomra, csak legyen menő kabátom, menő táskám, Bkv bérlettel).
Ha csak ellenőr van, akkor hiába kap el, nem vagy köteles igazolni magadat neki. Mondd, hogy nincs nálad személyi, és diktálj be neki kamu adatokat!
A közteresekre érdemes figyelni, mert ők igazoltathatnak. A megállóknál figyeld a felszállókat, és ha egyenruhásokat látsz, gyorsan lyukassz, vagy szállj le!
2016. febr. 7. 14:03
8/24 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az sem mentség, hogy nem jut nekem étel, hiszen a Városligetnél és a Boráros téren is osztanak ételt annak aki rászorul. Csak épp az a gond, hogy ezekre a helyszínekre is el kell jutni valahogyan...
9/24 A kérdező kommentje:
Tudom utolsó, de semmi kedvem vitatkozni velük! Csak nem értem, hogy gondolják azt, ha a bérletet nem tudom megvenni, majd a pótdíjat ki tudom majd fizetni...
10/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom legyalogolni azt a 3 megállót, mert már igyis gyalogolnom kell 25 percet odáig!
Kapcsolódó kérdések: