Ezzel az autóval bevállalni egy nagyobb túrát mennyire kockázatos?
Mit mondtok? Mennyire rizikós egy ilyennel túrázni? Nagy amerikai dög.. pont azért jó, mert tágas a belsőtere, igazi amerikai feeling.
Nekem hónapra pontosan ilyen korú autóm van. Nem tudom mi számít nagyobb túrának, de én 400-500 km-eket simán elmegyek az enyémmel. Még sosem hagyott ott sehol.
Ezzel, amit linkeltél, már nem biztos, hogy mernék. Főleg azért, mert ha valahol lerohad, hol kapok hozzá kapásból alkatrészt? Gondolom nem minden falusi bontóban tartanak 34 éves amerikai autókhoz valót.
Köszönöm a válaszokat!
Nagyobb túra alatt egy európai túrát értek.
Laikus vagyok e téren, de ha nincs papírja egy autónak, nem úgy megy bemegyek egy okmány irodába, és csináltatok rá új papírokat? Erre akár OT vizsgát? Vagy most belegondolva a sok lopott külföldi papír nélküli autót is ilyen könnyen tudnák "honosítani"
Magyarországon ha nincs okmány, akkor nincs semmi. Nem tudod forgalomba helyezni sehogy, még OT-vel (helyesebben muzeális minősítéssel) sem.
Ez a Fairmont legfeljebb alkatrésznek való, vagy külföldre eladni. Esetleg ki lehet bizonyos külföldi országokkal trükközni ha él ott rokon/ismerős, hogy legyen ottani papírja és úgy papíron megvenni & importálni, vagy P rendszámmal, de mindkettő rizikós.
Egyébként nekem is tetszik valami megmagyarázhatatlan okból, ha lennének papírjai bevállalnám ennyiért.
Túrázni inkább T3-as (kocka) Transporter. Vagy ahogy 10 évvel ezelőtt egy Athén melletti kempingben az angol huligánokat láttam: leharcolt Transittal, amin az eredeti mentős jeleket csak fehér festékkel átmázolták. :D
ÁÁáááh értem.. szóval ezt rettentő nehéz lenne forgalomba helyezni.. kár érte.. :/
igen a másik amit néztünk a T3-as Volkswagen, már csak azért is mert ahhoz biztos lesz alkatrész sok helyen.. csak abból sem tudom milyet lenne jó venni, és kb milyen áron
igazából ha jó állapotban van, akkor csak nem kell komoly javítást csinálni útközben..
Milyet? 1. Papírosat. 2. Olyat ami elég személyre van vizsgáztatva. A körbeüvegesek 6 vagy 9 személyesek szoktak lenni. 3. Gondolom nem nagyon értesz a javításhoz, szóval maradnak azok amiknek jó az állapota - de nem bemondás alapján, hanem átnézéssel felmérni. Esetleg kis hibával meg lehet venni, de rendbe kell hozni, pl. a horvát tengerparton keresni szerelőt kuplungcseréhez vagy széthullott váltóhoz izgalmas lehetne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!