Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Budapesti 4-6-os villamoson...

A Budapesti 4-6-os villamoson mostanság milyen gyakran szoktak karszallagosok lenni? Érdemes bevállalni a járatot 3 megállóra, vagy inkább kerüljek más járaton?

Figyelt kérdés
2016. febr. 7. 02:12
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
60 perc minimum lenne az út a sok gyaloglás miatt.
2016. febr. 7. 15:23
 12/24 A kérdező kommentje:

Valaki válaszoljon már a kérdésemre! Csak használjátok azt a szerencsétlen villamost! Én nem nagyon szállok fel rá, mert nem tudom megfizetni!

Ha segíteni kellene bezzeg mindenki kussol!

2016. febr. 7. 15:27
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem jár vele senki?
2016. febr. 7. 15:41
 14/24 anonim ***** válasza:
91%

Miben segiteni? Hogy bliccelj?

Hallod: mas sem keres tul sokat, de megis kifizeti a berlet arat, mert semmi sincs ingyen.

5-os valaszolonak igaza van, de az a gond, hogy ezt, sokan ki is hasznaljak es a bliccekoknek segit.

2016. febr. 7. 15:48
 15/24 anonim ***** válasza:
54%

A kérdésre: most írhatnánk, hogy nagyon ritkán vannak ellenőrök, de lehetséges, hogy te egyszer felszállsz a villamosra, és rögtön el is kapnak, soha nem tudni.

Amúgy meg nagy esélyed van, hogy elkerüld őket, mivel nagyon sűrű járatról van szó, nyilván nincsenek ott minden villamoson.

2016. febr. 7. 16:23
 16/24 anonim ***** válasza:
Boltból szoktál lopni? Nem sokat, csak 350 Ft értékben?
2016. febr. 7. 18:17
 17/24 anonim ***** válasza:
40%
Nem a bliccelők lopnak, hanem a BKV vezetői. Amíg talicskával hordják ki a pénzt a cégből, addig én nem tudok elítélni senkit, aki nem tömi a fejesek zsebét.
2016. febr. 7. 18:20
 18/24 A kérdező kommentje:

Ha napi 1x 350ft lenne az utazás. Biztos lehettek benne, hogy aznap mikor utazom: megvenném!

Viszont ez sajnos nem napi 1x350ft, hanem sokszor 350ft, még 1 megállóra is ennyi.

Ha csak 2x szállok át oda vissza 1400ft lenne csak a vonal jegy.

Ez heti szinten számolva pl. 3 napra. 3800ft

Úgy, hogy egy nap alatt nem keresek 3800ft-ot!

2016. febr. 7. 19:24
 19/24 A kérdező kommentje:

A többi válaszolónak üzenem könnyű addig amig:

-Suliba jársz és diákod van.

-Könnyű addig, amig anyuci, apuci tart el.

-Könnyű addig, amig anyuka megfőzi az ételt és becsomagolja az uzsonnát.

-Könnyű ha anyuci kifizeti az egyetemet, kifizeti a jogsidat és megörökölsz egy kocsit is hozzá.

Amig iskolába jártam nekem sem volt probléma megvennem a 3500ft- os diákbérletet. De mostmár sajnos munka mellett nem tudok beiratkozni semmilyen iskolába, hogy megszerezzem ismét a diákigazolványt..

2016. febr. 7. 19:49
 20/24 A kérdező kommentje:

Mindenről lemondtam már! Új ruha, mozi, buli, gyorsétterem, utazás stb.

Nem a BKV -ra fogom költeni az utolsó kajára félre rakott 10.000ft-mat!

2016. febr. 7. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!