A Budapesti 4-6-os villamoson mostanság milyen gyakran szoktak karszallagosok lenni? Érdemes bevállalni a járatot 3 megállóra, vagy inkább kerüljek más járaton?
Valaki válaszoljon már a kérdésemre! Csak használjátok azt a szerencsétlen villamost! Én nem nagyon szállok fel rá, mert nem tudom megfizetni!
Ha segíteni kellene bezzeg mindenki kussol!
Miben segiteni? Hogy bliccelj?
Hallod: mas sem keres tul sokat, de megis kifizeti a berlet arat, mert semmi sincs ingyen.
5-os valaszolonak igaza van, de az a gond, hogy ezt, sokan ki is hasznaljak es a bliccekoknek segit.
A kérdésre: most írhatnánk, hogy nagyon ritkán vannak ellenőrök, de lehetséges, hogy te egyszer felszállsz a villamosra, és rögtön el is kapnak, soha nem tudni.
Amúgy meg nagy esélyed van, hogy elkerüld őket, mivel nagyon sűrű járatról van szó, nyilván nincsenek ott minden villamoson.
Ha napi 1x 350ft lenne az utazás. Biztos lehettek benne, hogy aznap mikor utazom: megvenném!
Viszont ez sajnos nem napi 1x350ft, hanem sokszor 350ft, még 1 megállóra is ennyi.
Ha csak 2x szállok át oda vissza 1400ft lenne csak a vonal jegy.
Ez heti szinten számolva pl. 3 napra. 3800ft
Úgy, hogy egy nap alatt nem keresek 3800ft-ot!
A többi válaszolónak üzenem könnyű addig amig:
-Suliba jársz és diákod van.
-Könnyű addig, amig anyuci, apuci tart el.
-Könnyű addig, amig anyuka megfőzi az ételt és becsomagolja az uzsonnát.
-Könnyű ha anyuci kifizeti az egyetemet, kifizeti a jogsidat és megörökölsz egy kocsit is hozzá.
Amig iskolába jártam nekem sem volt probléma megvennem a 3500ft- os diákbérletet. De mostmár sajnos munka mellett nem tudok beiratkozni semmilyen iskolába, hogy megszerezzem ismét a diákigazolványt..
Mindenről lemondtam már! Új ruha, mozi, buli, gyorsétterem, utazás stb.
Nem a BKV -ra fogom költeni az utolsó kajára félre rakott 10.000ft-mat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!