Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért ennyire gyökerek az...

Miért ennyire gyökerek az emberek?

Figyelt kérdés

Ott a sok népművészeti cserépedény, akiknek első dolga leülni, pedig max 2-3 megállót mennek. És a sok hím nemiszerv, akik odaállnak az ajtókba, még akkor is, mikor végigitazzák a vonalat.

Ennyire nehéz lenne fordítva cselekedni és ne adj' isten, a járművek belsejébe beállni, hogy mindenki kényelmesen feldérjen?

2015. okt. 13. 16:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ismerős. Erre szokták mondani hogy nagy az Isten állatkertje
2015. okt. 13. 16:20
 2/12 anonim válasza:
Ez van èn mar meg sem lepödök!Inkàbb biciklizem (közelbe) ha lehet!
2015. okt. 13. 17:58
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Leül: fáradt, fáj a lába, biztonságosabb, jobban tudsz személyes teret tartani

Nem ül le: egész nap ül úgyis, koszos a szék, nem tudja hol kell leszállnia pontosan

2015. okt. 13. 18:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az, aki pár hónapja kiírt 4-5 kérdést, minden alkalommal más utascsoportokat (diákok, nyugdíjasok, ajtóba beállók, fölöslegesen leülők) megcélozva?
2015. okt. 13. 19:23
 5/12 A kérdező kommentje:

4esnek. Nem. Nem én voltam. Csak egy hete regisztráltam. De én nem is montanám le, mert minden korsztály tele van tapló bunkókkal.

És az ülős válasz meg nem állja meg a helyet.

Jah ülés. Pl metrón mindig állok munkából hazafelé, mert nincs hely. És sok patkány meg tolakodik lefelé a végállomáson, pedig addig ült. Ez kulturálta.n úgy kellene, hogy működjön: leszállnak az állók, utánuk akik végig meresztették a seggüket.

Ne taposson laposra Böskebanya, mikor ad1ő ül negyd örát. Ad2Nem tud előbb leszállni, ha bele pusztul is.

2015. okt. 13. 20:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Azt szerintem senkinek nem sikerult meg megfejteni, hogy miert vannak gyoker emberek. Talan azert, mert mas szemszogbol nezzuk a vilagot es van olyan, hogy ami valakinek gyokerseg, az masnak nem. Amiket felsoroltal nekem sem tetszenek egyaltalan, de mivel masokat nem igazan tudsz megvaltoztatni, igy neked kell talalni megoldast. Szemely szerint en ezt ugy oldom meg, hogy lassan 3 eve bringaval jarok, telen is(hacsak nem tul nagy a ho). Ha valami miatt ez nem ervenyes, marad az auto, ha valami miatt az is kiesik, akkor nyelek egy nagyot es valahogy elviselem azt a 10-20-30 percet, mert tudom hogy nem volt mas lehetosegem.
2015. okt. 13. 22:13
 7/12 anonim ***** válasza:

Már hatvan éve is megvoltak ezek a problémák, mitől változott volna bármi is!? Örülhetnél, hogy az állandó kavarás közben van valami, ami állandó!

:D

2015. okt. 13. 22:49
 8/12 anonim ***** válasza:
De igen, az ülős válasz megállja a helyét. Nem is sikerült megcáfolnod.
2015. okt. 13. 23:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Es ez miert foglalkoztat teged?

Amugy en ezt, pont lesz@rom, csak legyen helyem es kesz...

2015. okt. 14. 06:32
 10/12 A kérdező kommentje:

Krekonex

Pont ez az alpári hozzáállás vezettt a kérdésemhez. Fogadjunk 3 megállókat mész.

2015. okt. 14. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!