Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehetnek az emberek...

Hogy lehetnek az emberek ilyen gyökerek? -. -

Figyelt kérdés

Lehet hogy ezzel egyedül vagyok, de engem nagyon idegesít hogy a facebookos "vicc" oldalakon olyan dolgok vannak fent, amik cseppet sem viccesek, sőt. Szerintem ez gyökérség hogy beteg és duci emberekkel így viccelődnek, ráadásul a kommentbe jobb esetbe egy olyan író van aki ellenzi ezeket. Ti mit gondoltok ezekről? Viccesnek tartjátok, vagy gonoszságnak?

Ilyenekről beszélek:

[link]

[link]

[link]

Egyébként csak azért küldtem erről a lányról, mert a kövérebbeket "népszerűbben" osztogatják, "parodizálják" ki.

2013. júl. 3. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
talán ez a válasz a másik fajta baromságra, mikor kirakják ezt a gyereket egy képre és aláírják, hogy a "szépség belülről jön", és ezt osztogatják
2013. júl. 3. 20:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon szánalmasak azok akik ezt csinálják, és azok is akik ezeken röhögnek.
2013. júl. 3. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
csak az a baj, hogy én nem kérdeztem a véleményed, és nem is erre való az oldal, tegyél fel egy kérdést, ha tetszik/nem tetszik a válasz, reagálj rá, különben meg írd ki fszbukra hogy de undorító, oszt' kész
2013. júl. 3. 20:51
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Taigetosz
2013. júl. 3. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:

#4! :D :D :D

Van, aki szereti a fekete humort. Én is.

Amúgy nem tudom, hogy jönnek ide a kövérek. A fent említett lány nem kövér, hanem valami nagyon durva rendellenességben szenved. És az emberek poénkodnak rajta, mert ilyenek. Az emberek poénkodnak a haláltáborokon is, Hitleren is, szeptember 11-en is, mindenen.

Ahogy már írták: Ha nem tetszik valamilyen oldal tartalma, akkor ne nézd. Én szeretem az ilyen humort, tudom, hogy bennem van a hiba, de én jót röhögtem az előző kommenten is.

G.

2013. júl. 3. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:
79%

Adolf Hitler kopogtat a pokol kapuján. Az ördög, mikor megtudja, ki vár bebocsátásra, azt mondja neki:

- Sajnos, nálam telt ház van. Tudod mit? Itt van ez az út, ha ezen végigmész, a menyországba jutsz, hátha ott el tudnak helyezni.

Hitler elmegy, eltelik egy hét. Újra kopogtatnak a pokol ajtaján. Az ördög kinyitja, csodálkozva látja, hogy Mózes áll odakinn.

- Hát te? - kérdezi az ördög.

- Sikerült megszöknöm a koncentrációs táborból és szeretnék menedékjogot kérni!

2013. júl. 3. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!