A tükrök mennyire fogyóeszközök az autóbuszoknál?
Ezzel együtt nyilván a legsérülékenyebb része a busznak az oldalsíkokból és sokszor a szélvédő síkjából is kilógó tükör. Ráadásul olyan magasságban is van, hogy azt az ember kevésbé figyeli. Mégsem nagyon gyakori az emiatti menetkimaradás, mert többnyire elég rugalmas a tükröket rögzítő szerkezet, hiszen a fent leírtakkal minden buszkonstruktőr tisztában van.
Persze sétáltam már amiatt, mert két BKV-busz lezúzta egymás tükrét, de ez a kivétel.
Én 6 éve buszozok,1x tükröztem még kezdő koromba.
Az előző hozzászóló jól írja,4-5 cm nagyon sok a busznál,40-nel simán átmegyek ennyi résen úgy,hogy oda se nézek,mert egy bizonyos km után érzed,hogy hol férsz el,mi a necces,ahol nem árt lassítani,és odafigyelni még jobban,és hol kell megállni,mert keskeny lesz...Ugyanúgy,mint egy idő után a személyautót se úgy vezeted,mint eleinte,mert ismered,megszokod,és lesz rutinod!
4-5 cm az simán a rutin meg az évek,illetve a tudás!
4-5 mm alatt talán beszélhetünk szerencséről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!