Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Volt már olyan, hogy kimaradt...

Volt már olyan, hogy kimaradt egy járat és emiatt elkéstetek munkahelyről?

Figyelt kérdés

Velem pár éve volt ilyen.

Úton az első nap egy új munkahelyre.

Kinéztem a villamost amivel megyek reggel, az időpontot is és még korábban is értem a megállóba.

Erre várok és várok, és még mindig várok.

Jön a villamos pár perc késés nem gond (3-4 perc) de ott álltunk páran és vártuk, hogy ajtót nyisson de nem történt meg hiába nyomtuk a gombokat. Pedig ez a menetrend szerinti időben érkezett villamos lett volna erre utasok nélkül és feltűnt utólag, hogy úgy ért oda, hogy már akkor se volt rajta utas és tovább ment.

Mindenki csak nézett egymásra értetlenül és mire a másik villamos jött eltelt 20 perc!

A másik nem menetrend szerint jött, tehát nem a következő volt amivel még épp hogy de még jó lett volna.

Sajnos elkéstem a munkahelyemről és mivel nagyon első nap volt így nem vettek fel bár kétlem, hogy emiatt de ez is közre játszhatott.

Hogy tervezzen az ember ha kimarad egy járat, mennyivel előbb kell indulni munkába?

Ez úgy volt, hogy ha egy kimarad akkor a másikkal még oda érek de akkor valamiért felborult minden és a másik se jött időben pedig azt hittem ez így beválhat...

Érdekes buszokkal ilyen nem volt, csak villamossal.

Buszoknál csak annyi volt, hogy reggelente néha késik pár percet de egyszer volt az, hogy 9!percet késett a 7-es busz de még azzal is időben voltam szerencsére. De ekkor is paráztam, hol van már és más busszal se tudnék menni.

Mindez a Kosztolányi Dezső téren történt jó pár éve.

Veletek történt e ilyen, került e a munkahelyetek veszélybe, mennyit késtetek, hogy oldottátok meg amikor ilyen történik?

Ez az eset évekkel ezelőtt történt igen, de annyira bennem maradt, hogy próbálok vigyázni erre és bárhova megyek még ha nem is munkába de időben oda kell érnem sőt még előbb a megbeszéltek szerint...

Jó tanácsokat elfogadnék.

okt. 31. 05:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen.

Ilyenkor odaszóltam a főnökömnek, hogy ez van, emiatt késni fogok 15 percet, nem csinált belőle problémát.

okt. 31. 07:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Iskolás időben volt egyszer, hogy a vonat "elfelejtett" megállni, így várni kellett 45 percet a következőre. Az egész település elkésett aznap.
okt. 31. 08:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, elég gyakran (vagy simán csak annyit késik, hogy a következő járat időpontjában jön)

Én megmondtam a főnökömnek az elején hogy nem tudom megjavítani a mávot, elő fog fordulni ilyen, ez van. 🤷‍♀️

okt. 31. 08:17
 4/7 A kérdező kommentje:
csak nem értem hogy akkor az a villamos miért nem vett fel utasokat mikor az az időben érkező lett volna és mások is fel akartak volna szállni...nem volt rajta semmi jelzés hogy tanulójárat vagy nem szállít utasokat simán ott volt a szám is
okt. 31. 08:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok oka lehet amiért egy villamos nem tervezetten kiáll a forgalomból, de talán a leggyakoribb hogy valamilyen olyan műszaki probléma lép fel vele, amivel nem szállíthat utasokat, esetleg erősen beszennyeződik az utastér és ki kell vinni rendkívüli takarításra.
okt. 31. 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Volt. A MÁV-nál és a BKV-nál egyaránt mindennapos és egyre gyakoribb a járatkimaradás.
okt. 31. 20:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyszer volt ilyen diákmunkás koromban, másnap le kellett dolgoznom azt a 25 percet, amivel később értem be.
okt. 31. 20:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!