Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szolnok megyeszékhelyen...

Szolnok megyeszékhelyen csúcsforgalomban miért negyedóránként vagy 20 percenként van busz?

Figyelt kérdés
És persze tömegnyomor rajtuk reggel és délután.

#nyomortelepeken buszok
tegnap 08:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
77%
Mert nincs többre igény. A 100% kihasználtság az állóhelyek használatát is jelenti. Amíg nem marad lent utas, nincs értelme sűríteni.
tegnap 09:05
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mit intézett önkormányzata.
tegnap 09:15
 3/25 anonim ***** válasza:
Azért a legtöbb egészséges embernek a legtöbb viszonylatban azok a buszok olyanok, hogy ha éppen nem jön, pont annyi idő sétálni pár megállót, mint megvárni, ennél több járat abszolút felesleges lenne.
tegnap 09:51
 4/25 A kérdező kommentje:

Nem 100% a kihasználtság 1!

Van hogyvfel se tudnak szállni! Tiszta auschwitz!

tegnap 09:59
 5/25 anonim ***** válasza:
54%
Alig látok reggelente embereket a megállókban, kivéve buszpályaudvar és vasútállomás. Mikor még iskolába jártam, tele volt például a Szapáry is. Manapság meg jó ha 2-3 embert látok ott várakozni.
tegnap 12:02
 6/25 A kérdező kommentje:
Akkor majd lefotózgatom
tegnap 14:52
 7/25 A kérdező kommentje:
Olyan is van hpgy kb 60 diák van a pályaudvari buszmegallóban erre beáll egy minibusz.(nem a csuklós nagy, hanem a mini)
tegnap 14:53
 8/25 anonim ***** válasza:
És akkor mi van? Megy a következővel. Én azt imádtam, hogy a 6-7-8 annó a központból az óra első felében járt gyors egymásutánban, tehát ha olyan volt az órarendem, rácsesztem, gyalog mentem az állomásra. És akkor mi van? Amúgy ezért imádom, amikor az emberek pl. a budapesti tömegközlekedést szidják, az ilyen kérdéseknél kiderül, hogy elég nagy luxushoz vannak szokva, mert elmennek egy vidéki nagyobb városba, és már egyből megy a tamtam, hogy mennnyire nincsenek kiszolgálva. Ezek után mondja bárki, hogy a pesti közlekedés nem világszínvonal.
tegnap 15:18
 9/25 A kérdező kommentje:

Az van ha lekésel egy buszt garantált akkor hogy elkésel bárhonnan mert vagy 20 percig is szobrozhatsz mire jön a kövi.

Aztán a heringmódszer is csak stressz.

És embereket szállítanak.

Vni fétisesek írnak ide akiknek bejön a passzírozódás?

tegnap 15:24
 10/25 anonim ***** válasza:

1. Ha nem tudsz időben elindulni, az nem a menetrend hibája.

2. Általában nem csak egy busz megy egy adott irányba. A központban szinte mindegyik megálló megközelíthető legalább 4-5 busszal. Még ha nem is pont arra megy, pár megállónyit tudsz menni másikkal. Nekem anno jó volt a 2, 3, 9, 20, meg szerintem volt még egy, amire nem emlékszem, talán 23... pedig nem is a központba jártam.

tegnap 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!