Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szolnok megyeszékhelyen...

Szolnok megyeszékhelyen csúcsforgalomban miért negyedóránként vagy 20 percenként van busz?

Figyelt kérdés
És persze tömegnyomor rajtuk reggel és délután.

#nyomortelepeken buszok
tegnap 08:19
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
De pest terulete saccra 400km2
tegnap 17:40
 22/25 anonim ***** válasza:

KIT ÉRDEKEL? Te most mégis kivel beszélgetsz? Kinek akarsz bizonyítani és mit? A kutya nem kíváncsi Pestre.

Szolnok a szecskától, ami a legészakibb lakott terület, egészen az Eagle Ottawáig, ami a legdélibb NEM LAKOTT terület, 2 óra és 8.8 kilométer. Ott van a képen. Ha délen csak lakott területig megyek le, azaz a Gyökér útig, akkor meg már csak 1 óra 23 perc, 6 kilométer. Az LÓF*SZ.

Sőt, még próbálok is kedveskedni neked. Nézzük a szecskától egészen Szandaszőlős déli részéig, azaz Kölcsey utcáig. Ez már szerintem csalás, mert Szandaszőlős nem Szolnok, hanem agglomeráció, de oké, közigazgatásilag Szolnok része, szóval legyen jó napod. 2 óra 27 perc, 10.7km.

Hol a 8 óra? 😂

tegnap 17:54
 23/25 A kérdező kommentje:

Szandaszőlős is szolnok

Egyszer onnan gyalogoltam be a auchan parkba az 4 óra volt nemtom hany km. Aztan onnan a szechenyi megint nemtom mennyi lenne.

Szandaszolos - Auchan -szechenyi

És szandaszolos nem legvégébol jndultam hanem onnan ami szolnok-külterület határ

tegnap 18:29
 24/25 A kérdező kommentje:

Gyalogoljál te amugy 200 mk2-eket.

Es ha tobb helyre kell menned akkor 300 at is.

tegnap 18:31
 25/25 anonim ***** válasza:
4 óra gyaloglás az kb 20-25 km...
tegnap 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!