A pestiek felszállás után miért állnak meg az ajtókban a buszon, villamoson stb. és ezzel akadályozzák a normális le- és felszállást?
"megértem őket. Mert kiverkedni magadat középről csúcsidőben egy külön művészet, az ajtóból meg hamar kiérsz."
1. Akkor sem kötelező az ajtó közepén megállni mint aki jól végezte dolgát, normális ember félre is tud állni hogy mások elférjenek.
2. Ha valaki tudja hogy 1-2 megállót megy, akkor mi a tökömnek tolakodik fel elsőnek? Tipikus mentalitás hogy amint nyílik az ajtó, megindul mindenki hogy "jajj jajj felférjek" meg "jajj csak ne az ajtóban kelljen nyomorogni" aztán ahogy belép ott helyben gyökeret ereszt, jobb esetben mamatank is van nála hogy végképp ne férjen fel senki más.
Bár akinek bentről kell kiverekedni magát, azt se kell félteni. Sok esetben már majdnem a másik ölébe ülök, hogy legyen mögöttem 1 méter hely, és csak azért is nekem jönnek, oldalba vágnak.
Merő rosszindulat az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!