Ki miért szereti/nem szereti a MÁV-ot/Volánt?
Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 17:41
11/13 fata.morgana válasza:
azért mióta ez van, azóta van hogy néha poénból nem kocsival megyek, hanem néha vonatozok.De csak akkor ha nem sietek, és tényleg ráérek. Addig is lehet olvasni:)
12/13 anonim válasza:
Igazat adok a 10-esnek, mert a régi vonatokon ki lehetett nézni az ablakokon - már úgy értve, hogy le lehetett húzni az ablakokat, úgy lehetett igazán élvezni a tájat, ahol a vonat elhaladt. Én imádtam, olyan megható érzés volt, hogy ez az én hazám. De ilyet nem tudok érezni a vonatban ücsörögve. és a zár ablakon kinézve, ráadásul a sínek mentén tele van dobálva szeméttel, az állomások környéke olyan szemetes, hogy borzalom.
13/13 anonim válasza:
A Szabolcs-Volánnál rémes buszok vannak. Aminek jó része bérelt, mert nincs elég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!