Ki mennyire szereti az amerikai autókat? Nemrég ültem egy nagy régi Cadillac-ben, és majdnem olyan jó volt, mint egy dugás. Ismeritek a Plymouth Fury-t, és a Pontiac Trans Am-okat? Jó autók, nem?
szeretek ilyeneket nézegetni kiállításon néha az úton de igazából nem gondolom hogy annyira jók ezek az úton valamint hogy olyan álom őket vezetni mint azt hinnénk.
azért egy 67es ss camaro nem lenne rossz nekem sem csak tankolni nem bírnám.
Nekem nagyon tetszenek csak alig lehet látni. Néha feltűnik az utakon 1-2 hobbiautóként tartott veterán amerikai autó.
Sajnos még sose ültem egyben sem
Ki? En.
Mennyire? Nagyon. Annyira, hogy nekem is van egy. Nem Cadillac es nem is regi, de amerikai izom auto.
Kulfoldon elek, szoval nem kapok infarktust minden alkalommal mikor beallok tankolni.
Ha tehetem elmegyek auto kiallitasokra es mindig megcsodalom a regi vasakat, foleg ha pipec modon vannak felujitva. Legutobb egy Starsky & Hutch Torinot lattam, Zebra Three himzessel az ules fejtamlaban... osszepisiltem magam a gyonyorusegtol ;)
Vezetni is elmeny a regi nagy dogoket, tankolni mar kevesbe :(
A feelingje lehet az, ami jó bennük! Szóval nemcsak simán közlekedni. Az a hozzászóló, akinek amcsi autója van: akkor lehet, hogy előbb-utóbb a veterán vasad is lesz :-)
A tankolásról annyit, hogy a feelinget nem adják olcsón.
A tengerentúli ipar azért alkotott szépségeket, semmilyen újkori autó nem tud lekötni annyira, mint amiknek fém lökhárítójuk van.
"akkor lehet, hogy előbb-utóbb a veterán vasad is lesz" 2010es evjarat, mire a kicsike veteran lesz, en mar tul leszek a nagymama koron ;)
"tankolásról annyit, hogy a feelinget nem adják olcsón" - nem feltetlenul igaz. Az en automban az a jo, hogy az MDS rendszer a 8hengerbol 4et kikapcsol, amikor nyugodt stilusban vezetek, igy a kocsi fogyasztasa lecsokken egy "atlag" auto szintjere. Foleg ha autopalyan megyek sokat tempomat bekapcsolva.
én azt nem értem, hogy itt európában miért ragaszkodnak annyira a sportos futóműhöz. Én személy szerint jobban örülnék annak ha a kátyúkat jobban elnyelné a futómű mint annak hogy nagy sebességgel kanyarodhatok ill. ez szerintem a hétköznapokban fontosabb.
Bár léteznek ilyen szempontból kompromisszumos autók (nekem is ilyen van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!