Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mávnál ilyen drága a bérlet...

Mávnál ilyen drága a bérlet vagy rosszat kaptam?

Figyelt kérdés
90%-os bérletet akartam venni Debrecen és Budapest között, és 10+ ezer forint volt. Nem volt már időm megkérdezni, hogy most ez tényleg ennyi e vagy valamit elnézett a pénztáros, mert már indult is a vonatom. Létezik, hogy ennyi?

2014. szept. 2. 18:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Simán. Kecskemét-Bpest között a teljes árú bérlet 70e körül van, diákbérlet 7e. Debrecen pedig messzebb van Pesttől, mint Kmét.
2014. szept. 2. 18:28
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem Győrbe volt 9000 felett a bérlet 3 éve Budapestről, Debrecenből simán több.

De miért lepődsz meg, egy hónapig utazol 200 km felett 25 liter benzin árából...

2014. szept. 2. 18:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Ott a pont az utolsónál, teljesen én sem értem a panaszkodást. Elég jutányos áron annyit utazol, amennyit nem szégyellsz.
2014. szept. 2. 18:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem olcsó első ránézésére, de valóban, arányaiban remek vétel. Legalábbis a diák. Az mondjuk valóban elképesztő, hogy a teljes árú viszont többe kerül, mint egy egész havi fizetés, de azt nem is sokan használják.
2014. szept. 2. 18:50
 5/10 anonim ***** válasza:
15100 ft 221 km...:D
2014. szept. 2. 18:59
 6/10 anonim ***** válasza:
2014. szept. 2. 19:29
 7/10 anonim ***** válasza:
És ki az az elvetemültaki egy többszáz km-es utat naponta megtesz, főleg a szuperpontos sosemkésős mávnál? A bérletet azoknak éri meg aki naponta utazik, debrecen-budapest távolságot naponta leutazni többször a MÁV-nál, hát csak őszinte tiszteletemet tudom kifejezni :)
2014. szept. 2. 20:21
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem panaszkodni akartam, és tényleg nem tartom annyira drágának, hisz azért nem kis távolság ez, csak azt nem tudom, hogy most ez 50%-os bérlet vagy 90%-os.

Gondolom nem 90%-os, mivel havi 100 ezer biztos nincs a teljesárú bérlet, annyiért senki sem tudná megvenni, viszont akkor én lehet tudnék még olcsóbban venni bérletet, mert állítólag 90%-os jár az iskola és a lakhelyem között.

Ez is nagyon megéri, de ha tudnék olcsóbban bérletet venni akkor természetesen olcsóbban vennék bérletet, mert ha ennyi a bérlet akkor még a diákhitel is kevés nekem.

2014. szept. 4. 22:16
 9/10 anonim ***** válasza:

50%-os bérlet nem létezik. Csak teljesárú és 90%-os van

És de 100 ezer felett is van egy bérlet, de a munkáltató fizeti a 86%-át, így a dolgozó gyakorlatilag 86%-os bérletet vesz, csak utólag kapja vissza a pénzét a munkáltatótól.

2014. szept. 4. 22:17
 10/10 anonim ***** válasza:

a felnőtt bérlet 149000ft

de lehetetlen naponta lejárni.....

2014. szept. 4. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!