Mávnál ilyen drága a bérlet vagy rosszat kaptam?
Nekem Győrbe volt 9000 felett a bérlet 3 éve Budapestről, Debrecenből simán több.
De miért lepődsz meg, egy hónapig utazol 200 km felett 25 liter benzin árából...
Nem panaszkodni akartam, és tényleg nem tartom annyira drágának, hisz azért nem kis távolság ez, csak azt nem tudom, hogy most ez 50%-os bérlet vagy 90%-os.
Gondolom nem 90%-os, mivel havi 100 ezer biztos nincs a teljesárú bérlet, annyiért senki sem tudná megvenni, viszont akkor én lehet tudnék még olcsóbban venni bérletet, mert állítólag 90%-os jár az iskola és a lakhelyem között.
Ez is nagyon megéri, de ha tudnék olcsóbban bérletet venni akkor természetesen olcsóbban vennék bérletet, mert ha ennyi a bérlet akkor még a diákhitel is kevés nekem.
50%-os bérlet nem létezik. Csak teljesárú és 90%-os van
És de 100 ezer felett is van egy bérlet, de a munkáltató fizeti a 86%-át, így a dolgozó gyakorlatilag 86%-os bérletet vesz, csak utólag kapja vissza a pénzét a munkáltatótól.
a felnőtt bérlet 149000ft
de lehetetlen naponta lejárni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!