Ha csak a HÉV-et akarom használni de Budapest területén belül is, akkor a HÉV-bérlet mellé mindenképp kell Budapest-bérletet is vennem? Pár megállóért drága az a 10. 000 Ft!
Ezek szerint tényleg nincs megoldás.
Megnéztem a MÁV bérletet, aztán átszállni HÉVre, de még drágább lenne + átszállás, így nincs más megoldás, vagy 10 ezret kidobok érte, vagy egyszerűen nem is veszek.
Ha a HÉV-bérletem van, és a Budapesten belüli első megállón akarok leszállni, akkor BKV jegyet kellene váltanom?
Mi van azzal aki Budapesten kívüli állomásról megy 1 megállót egy budapesti állomásra? Az fizet távolságit is meg BKV jegyet?
Ez sincs leírva normálisan a BKK oldalán, vagy csak én nem tudom értelmezni.
Megvan: a leírásban azt írják hogy a határig, de a díjszabási táblázatban az van hogy az első budapesti megállóig mehetek HÉV-bérlettel (az minősül a határnak).
De a környéki bérletben meg beleírták, hogy az első budapesti állomásig. Ez így eléggé megtévesztő.
Hülyeség az egész rendszer úgy, ahogy van.
MÁV-START vonatok, HÉV-ek, helyközi BKK buszok, helyközi Volánbuszok, ezeken mind-mind más tarifa van. Semmiféle racionalizáció nem látszik, most is az volt a legfontosabb, hogy a helyközi BKK-járatokat kiszervezzék Volánnak, de ugyanúgy a BKK színeiben, ugyanazzal a szar díjszabással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!