Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Honnan tudhatom, hogy nem ver át?

Honnan tudhatom, hogy nem ver át?

Figyelt kérdés

Egy bkv piacos csoportban felajánlott nekem valaki egy éves havi bérletnek a szelvényét,neki nem kell már.

Én megvenném tőle,de nem akarom,h átverjen.

Honnan tudhatom,h nem kamu-e?

Arra gondoltam,h felajánlom neki h mutassuk meg neki a pénztárnál,h biztos,h jogosult vagyok-e rá.Aztán meglátom a reakcióját.

2014. aug. 10. 11:37
 1/2 anonim ***** válasza:
41%
A pénztárban nagyon nem fognak örülni, ha megtudják, hogy te megvennéd valaki mástól a bérletét, ugyanis ezzel az ő bevételük csökken. Egyébként meg jó esetben rá van írva valamilyen azonosító szám az illető irataihoz, amivel te amúgy se használhatod.
2014. aug. 10. 12:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Odamentek a pénztárhoz a borítójával (!!!) és a pénztáros lecsippantja a QR kódot ami éves esetén csak a borítón van.

Akkor rögtön kiderül, hogy nyerő-e?

Amúgy évessel nem szoktak trükközni, mert a hiedelmekkel ellentétben nem a papírt (magát az anyagot, nyomatot) hamisítják, hanem a korábbi bérlet érvényességi idejét írják át. Ugye éves bérleten ez nincsen, tehát nagy valószínűséggel nem hamis. De azért nem árt az óvatosság.

Ilyen azonosító számos akármi amiről az első hablatyol nincsen, az éves árusításakor még nem volt ilyen igazolványszámos rögzítés.

2014. aug. 10. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!