Budapesti diák bérlet/jegy 4 napra mi a legkedvezőbb árak? (többi lent)
Figyelt kérdés
Vidéki tanuló vagyok, és 4 napig leszek bp-en és szinte minden nap használni fogom a tömegközlekedést.
A válaszokat előre köszönöm! :)
2014. júl. 15. 12:56
1/6 anonim válasza:
Neked a legjobban az éri meg, ha veszel egy havi bérletet.
Ha általános iskolás / gimnazista vagy, akkor a közoktatási bérletet kell kérned, ha főiskolás / egyetemista vagy, akkor a felsőoktatásit. Mindkettő ugyanannyiba került, 3700 körül van.
Itt vannak a BKK jegy és bérlet árai, látszik, hogy így jársz a legjobban. Vannak ugyan 24, 72 órás jegyek, illetve 5/30 jegy is, de mind drágább, mert nincs diák verziója.
2/6 anonim válasza:
Bocs, rosszul írtam, 3450 a diákbérlet.
3/6 A kérdező kommentje:
Én ezt találtam, ez nem jó?
Kétheti Budapest-bérlet közoktatásban tanulóknak: 2 300 Ft
2014. júl. 15. 13:25
4/6 anonim válasza:
Most látom, hogy van olyanis :D Köszi, hogy megtaláltad, ez nekem is jól fog jönni.
Természetesen jó az is.
5/6 anonim válasza:
Kétheti diákbérlet csak bérlet hosszabításra való! Tehát ha van bérleted, ahhoz vehetsz plusz két hetet.
6/6 A kérdező kommentje:
Most érdeklődtem meg, és csak felnőtt 2 hetes kiegészítős, a diákot meg lehet venni! :)
2014. júl. 17. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!