Mi lehet a legnagyobb büntetése egy bliccelőnek? Mit tehet az ellenőr?
Nem fogok 11.000 ft-ért bérletet venni, amíg a cigányokat, és az egyéb hasonló fajúakat nem távolítják el a buszokról, villamosokról. Ezért diákbérlettel járok. Viszont egyre többet hallok szemétláda ellenőrökről. Kérdésem az lenne, hogy ha nem vagyok hajlandó megmutatni neki a személyes okmányaimat (miért is mutatnám??) akkor mit tehet? Rendőrt hív, oké. És a rendőr mit csinál, bezár 2 órára?
Valakinek, valami tapasztalat?
Ez a cigányos meg csöveses duma elég szar, ha nem akarsz bérletet venni vegyél bringát vagy kocsit. Azt nem kell megosztani senkivel.
Szerintem is az ellenőr a szemétláda, amiért elkéri a bérleted, nem is értem hogy mer ilyet megtenni. A rendőr meg szépen feljegyzi az adataid, és behajtják rajtad a bírságot.
De persze hőbörögni azt tud mindenki.
Nem veszel bérletet 11 ezerért, inkább fizetsz lebukásonként 16ezret? Jó ötlet!
Szemétláda ellenőr? Jól is néznénk ki, ha mindenki azért lenne szemétláda, mert végzi a munkáját - ráadásul abszolút jogosan!
Miért is mutatnád meg az okmányaidat? Talán mivel az ellenőrökkel elég régóta járkálnak közterületfelügyelők is, akik hivatalos személynek minősülnek, igazoltathatnak, magyarul nem kell megmutatnod neki a személyes okmányaidat, mivel teljes nyugalommal elveheti azokat tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!