Lehet-e bliccelni a 4/6 combinón?
Séta?
Amúgy meg, nem értelek.
Tanácsokat, azért nem adunk, mert bliccelsz, a másik meg: nem tudjuk előre, hogy pont akkor jönnek-e az ellenőrök, amikor te felszállsz. Ha téged, pont rajtakapnak, akkor nincs mese: megy a csekk - ha vonaljegyet veszel, az olcsóbb (ráadásul, most, a 4-es, 6-os megállóit telepakolták jegy és bérletautomatákkal is, vagyis ez sem kifogás, hogy nem tudtál venni).
Tudom, hogy az ellenőr, nem tarthat fel és a többi, mert ő, nem hivatalos személy, de a velük utazó, közterület-felügyelő, már igen.
""Csak" 6 megállót szeretnék menni és nem nagyon akarok rá kidobni ennyi pénzt."
Akkor gyalogolj.
Ha a boltban sokallod valaminek az árát, azt is simán hazaviszed fizetés nélkül?
régen elég ritkán jártak arra ellenőrök, most viszont látod...ahogy írták is, a legtöbb közteresek általi "jogtalan utasverés" a 4/6-oson szokott történni...:D
szerintem is azon kéne elgondolkoznod, hogy sétálnál-e 6 megállót. én sem fizetek 3-4 megállóért, ha pesten járok, mert arra 350 Ft elég drága...inkább lesétálom...
Nem vagyok pesti,szóval azt szoktam csinálni: (ha kéthetente megy fel)
Veszek min. 2 vonaljegyet és csak akkor szoktam felhasználni ha jön az ellenôr
Valamikor fél évig is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!