Én nem szoktam, nekem nem éri meg hogy azt mondja "Ha itt helyben nem fizetem ki a pótdíjat vagy a büntetést akkor 3 naponként a duplájára nő az összeg amíg ki nem fizetem."
Egyszer kapcsoltak csak le, de akkor sem akartam bliccelni csak két vonat állt egymás mögött és ugyanabba az irányba indultak másodperceken belül, szóval döntenem kellett hogy melyikre szállok fel. Persze a helyjegyes IC-re szálltam így szívtam. De tök megértőek voltak és Én is megértettem őket hogy most meg kell hogy büntessen.
2012. jún. 28. 15:23
2/11 anonim válasza:
Nem, ugyanis a szolgáltatás igénybevételéért fizetek, amiből fönt tudják tartani a vasút működését. Több bliccelő -> kevesebb bevétel -> alacsonyabb színvonalú szolgáltatás. Ha nem akarsz érte fizetni, menj gyalog, egy óra után sírva fizetnéd ki a vonatjegyet.
2012. jún. 28. 16:12
3/11 anonim válasza:
Én nem vagyok híve a bliccelésnek. BKV napijegyem is pont úgy volt, hogy abban az órában járt le mikor utaztam a buszon úgy leizzadtam, pedig nem volt meleg:D
De amugy bliccelésre ötletek így hírtelen:
-olyan helyen szállsz fel, ahol nincs jegykiadás de ez is csak 1 megállóra vonatkozik
-azt tetteted, hogy alszol reménykedve abban, hogy nem ébresztenek fel, de ez is necces
-bebújsz egy WC-re de sztem nincs az az ember aki ott kibír 2-3 órát
-figyeled a kalauzt és csak akkor bújsz a WC-be amikor jön
2012. jún. 29. 00:36
4/11 anonim válasza:
nem bliccelek, fizetek azért, amit igénybe veszek
2012. jún. 29. 16:22
5/11 anonim válasza:
sokan a kölcsön kért államkincstáros kártyával bliccelnek, de amelyik jegyvizsgáló személyit kér hozzá ott már bukta van :) Én nem szoktam foglalkozni vele kié a kártya amit mutogatnak az utasok csak érvényes legyen.
2012. júl. 2. 00:16
6/11 anonim válasza:
Utolsó: JV vagy?
2012. júl. 2. 02:30
7/11 anonim válasza:
Igen az vagyok.
2012. júl. 3. 00:54
8/11 anonim válasza:
Lehet pár kérdésem privát üzenetben?
2012. júl. 3. 10:57
9/11 anonim válasza:
Aha írj nyugodtan.
2012. júl. 3. 11:35
10/11 anonim válasza:
Mindig, mindenhova, mindennel bliccelek (repülő még nem volt :)). 3-4 órás utakra is. Csak akkor szoktam jegyet venni, ha fesztiválról jövök haza és már olyan fáradt vagyok, hogy nincs kedvem a blicceléshez, meg persze, ha maradt pénzem:) Még sose büntettek meg, remélem nem is fognak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!