Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A vénasszonyok akiknek semmi...

A vénasszonyok akiknek semmi dolga nincsen, minek terhelik a megmaradt közlekedési eszközöket?

Figyelt kérdés
Mit keres ez a sok 80 éves nyanya a sztrájk idején villamoson, miért veszi el a helyet a munkába igyekvőktől, vizsgára siető egyetemistáktól? Ok, h ingyen utazhatnak, de minek? Nem elég, hogy nem bírnak otthon maradni a s.ggükön, még büdösek is, és még azt is képzelik h valaki majd átadja nekik a helyet.
2010. jan. 13. 19:44
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Mit képzeltek magatokról? 12 éves vagyok és képzeljétek nem szutykok hanem öregek...fáradt az egész testük nem bírja a sok terhelést...örülnél neki hogy van nagymamád mert képzeld nekem ő nagy kincs és ha valamelyik bunkó nem adná át a helyét mert annak nehéz a táskája...felpofoznám...(mármint ha a nagymamámnak előttem nem adná oda a helyét...) én akármikor megy a buszon meglátok egy nénit az az első hogy odaadom a helyem neki és 1-2 órát állok...szal...kérdező...mi az hogy nyanya? te leszel egy nyanya már nem azért...jár nekik a tisztelet hogy felnevelték anyádat vagy apádat...akik egy ilyen buknó gyereket csináltask mint ti...sajnálni lehet titeket...bellőlünk is öreg lesz és nem tom hogy fog állni a szátok ha nem adják oda a helyet...
2010. okt. 16. 16:00
 22/25 anonim ***** válasza:
16:00! Nem az a baj, hogy öregek és át kell adni nekik a helyet. Hanem az, hogy mi a f*szomért hajnalban kell nekik piacra menni amikor amúgy is tele van a busz iskolába és munkába menőkkel? Semmibe se kerülne nekik, ha fél órával többet aludnának és a következő busszal mennének ami tök üres.
2010. okt. 16. 16:49
 23/25 anonim válasza:
Hát képzeld nekik fontos hogy legyen otthon kaja, biztos van olyan is aki direkt megy olyankor de az én nagyim sose megy direkt azzal
2010. okt. 16. 21:44
 24/25 anonim ***** válasza:
Igen fontos, hogy legyen kaja, de mi a tökömért hajnalba megy érte?
2010. okt. 16. 21:58
 25/25 anonim válasza:
Engem terhesen állíttatott fel egy mama, és szintén volt még 1csomó hely a buszon, csak az volt a legközelebb az ajtóhoz! Azóta senkinek nem adom át a helyet a terheseken kívül.
2010. okt. 23. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!