A Nyugati pályaudvarról milyen közlekedési eszközzel tudok eljutni a Camponába?
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 22:37
2/10 anonim válasza:
A legegyszerűbb az ha felszállsz egy esztergomba tartó vonatra és aquincum állomásnál leszállsz és onnan már egy köpésnyire van.
3/10 anonim válasza:
A 4-es villamossal a Nyugatitól a Széll Kálmán Térig ( Moszkva tér) Innen vagy átsétálsz a déliig. Én átszoktam, vagy mész egy megállót a déliig a metróval. A Déliből pedig vonattal a Camponához ( A camponánál van a megálló )
4/10 anonim válasza:
4-es villamossal Budafoki út (Schönherz koli), onnan 33/33E/233E, leszállás a Lépcsős utcán
6/10 anonim válasza:
ahogy előttem leírták, úgy menj át a Déli pályaudvarra. Innen vonattal Budatétény megállóig, ez közvetlenül a Campona mellett van. Ha leszálltál a vonatról, menj fel a felüljáróra, és onnan van híd, ami a Campona bejáratához vezet. Vonattal lényegesen gyorsabban kiérsz, mint BKV-val, és a budapesti bérlet jó a vonatra is. Nézd meg az Elvirában ( [link] ) a vonatot, kiindulási állomás: Budapest-Déli, célállomás: Budatétény. Jó utat! :)
7/10 anonim válasza:
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:43
Jó nagy köpésre (kb. 20 Km), mert a Campona pont a város másik felén van!
:)
8/10 anonim válasza:
"A legegyszerűbb az ha felszállsz egy esztergomba tartó vonatra és aquincum állomásnál leszállsz és onnan már egy köpésnyire van."
Nem regiszráltad még magad a Guiness rekordok könyvébe? Köpésben ugyanis világrekorder lehetnél.
9/10 anonim válasza:
A Nyugatinál felszállsz a 4-es villamosra és a Budafoki útnál átszállsz a 33-as buszra és azzal a Lépcsős utcáig mész.
Vagy, a Nyugatiból átmetrózol a Délibe ( M3 Deák + M2 ) és a Déliből vonattal.
10/10 anonim válasza:
szerintem a Délitől mindenképpen vonattal menj, mert a BKV nagyon lassan ér oda (tapasztalatból mondom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!