Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A vénasszonyok akiknek semmi...

A vénasszonyok akiknek semmi dolga nincsen, minek terhelik a megmaradt közlekedési eszközöket?

Figyelt kérdés
Mit keres ez a sok 80 éves nyanya a sztrájk idején villamoson, miért veszi el a helyet a munkába igyekvőktől, vizsgára siető egyetemistáktól? Ok, h ingyen utazhatnak, de minek? Nem elég, hogy nem bírnak otthon maradni a s.ggükön, még büdösek is, és még azt is képzelik h valaki majd átadja nekik a helyet.
2010. jan. 13. 19:44
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Sztem nekünk (20 év körüli fiataloknak) nem kell félni már hogy "majd mi is megöregszünk", és akkor az lesz a legnagyobb bajunk h nem adják át a helyet. Mert mire mi megöregszünk, addigra már nyugdíj se lesz (éhenhalunk), ha meg nem halnánk éhen, akoir az energiaválság miatt, úgyse járnának már buszok, metrók.
2010. jan. 14. 12:51
 12/25 anonim válasza:
Írja a pár hozzászólással ezelőtti válaszoló, hogy "az életerős fiatal ott terpeszkedik és fekszik és, hogy miért nem adják át a helyet az egyébként ugyanúgy életerős 40 év körüli embereknek." Hát azért mert én még gimnáziumba járok, viszem a 10 kilós táskát és a 4 kilós sportfelszerelést. ÉS hagy ne áljak már a csomagjaival, és hagy ne áljak már fel, mert a vén p*nák cipelik magukkal a számukra megterheló 1 kilós utánfutót. Azért mindennek van határa!
2010. jan. 14. 19:12
 13/25 anonim válasza:

*Hagy ne álljak már fel a csomagjaiMMal.

Ez egy kicsit erős lett, de a lényeg benne van.

2010. jan. 14. 19:13
 14/25 anonim ***** válasza:
Na pl én eleget megyek a nagymuterral, hogy tudjam, hogy azért nem ekkora tapló, és ismeri a köszönöm szót, de am igen, tök mind1 ki az ha tajgetosz pozitív... amúgy nekem is számtalan ilyen élményem van, de már ránézésre tudom ki az aki pironkpodva megköszöni, meg az látszik vkin ha tényleg fáj vmie, és azoknak át szoktam adni, de néha még ott is csalódnom kell. és ha én öregnek vmiért ekkora paraszt lennék, akkor lőjetek le, inkább. am az iromány rulz xD
2010. jan. 15. 21:51
 15/25 anonim ***** válasza:
Egyszer te is megöregszel kismajom...
2010. jan. 15. 22:03
 16/25 anonim ***** válasza:
azért valamennyi tiszteletet kéne adni, a naygszülők felé,mi van ha pont valamelyik ilyen husáng gyerek pont a nagymamádat nem engedi leülni,csak ebből indulj ki ilyenkor,bár lehet hogy itt sokan még a nagszüleiket sem tisztelik egy kalap szánalom......
2010. jan. 16. 09:08
 17/25 A kérdező kommentje:
Az én nagyszüleim pl. otthon bírnak maradni nyugton, nem buszozgatnak, csakazér mer ingyé van!
2010. jan. 16. 13:00
 18/25 A kérdező kommentje:
12:51-el egyetértek a megöregedéssel kapcsolatban... szomorú de tényleg ez van... lesz nagyobb bajunk is, minthogy nem tudunk majd leülni... mondjuk h nem lesz oxigén... és végülis sztem ez is azért van, mer sok mindneki fölöslegesen buszozgat itt összevissza, ezek az ócska szarok meg telepöfögik a levegőt. Aztán csodálkozunk, h globális felmelegedés van.
2010. jan. 16. 13:02
 19/25 anonim válasza:
34%

A mai fiatalság színvonala igen!:D

Bekulázok esküszöm...

Nehéz a batyud? Milyen férfiak vagytok ti?

A lányok üljenek le,ez etikett,te meg kis gyökér állj és viseld el hogy az élet nem habos torta.

Eszem megáll. Azt aláírom hogy egy boltot útba ejtve egyszer csak leeseik a tantusz hogy a sok öreg miatt nem jutsz pénztárhoz soha és késel...

De akkor is...mi van veletek ennyire iszonyat tunya erőtlen kis csirák vagytok?

Én 23 vagyok bakker,de képes vagyok egy metro vanalat végigállni 10 óra munka után is.

Nagyon gyengék vagytok az az igazság...és az igazságérzetetek is aggasztóan erős...

Jó lenne ha beleérne a bilibe a kisujjatok,és felébrednétek,az öregek b_szogatása helyett...

2010. jan. 16. 18:47
 20/25 A kérdező kommentje:
Nemtom, még sose láttam olyat, hogy egy férfi átadta volna a helyét egy fiatal lánynak a metrón.. persze amikor öreg trotylik lesznek majd elvárják hogy ugyanaz a lány/nő majd átadja a helyét?
2010. jan. 17. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!