Minek kellett egy Budapesti Közlekedési Központ, mikor van BKV?
Figyelt kérdés
Miért kapnak még ők is pénzt, és miért őket bízzák meg a tömegközlekedés megreformálásával? Érti valaki?2011. ápr. 4. 09:53
1/6 anonim válasza:
A BKK a BKV felett van és nem csak a BKV tartozik az ellenőrzése alá, hanem például a parkolás is. Nyugati nagyvárosokban évek óta bevált modell ez, szerintem nincsen vele semmi baj. Ha kiszervezik a buszközlekedést, akkor pedig a BKV csak egy lesz a sok szolgáltató között. Ez szintén egy bevált módszer már.
2/6 anonim válasza:
Én igen, pénzről szól a dolog. Minél többet lopnak, annál rosszabb nekünk
3/6 anonim válasza:
Kellett az állás a haveroknak, rokonoknak.
4/6 anonim válasza:
Azért kellett,hogy Orbán unokaöccse legyen a vezérigazgatója. Állítólag már kisgyerekként foglalkozott a BKV dolgaival. 25 évesen már kész zseni.
5/6 anonim válasza:
Miért, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumot miért költöztették el egy iroda szerű épületből egy belvárosi palotába? Miért kap valaki 250 ezer forintos fizetést, ha azért lázad, mert nincs összerakva a gépe, és így nem tud facebookolni?
A BKK jó ötlet, ez kétségtelen, de úgy érzem a kivitelezés és a működés erősen magyaros lesz. Persze még kiderülhet az ellenkezője is!
6/6 anonim válasza:
Nézzetek rá a Vitézy gyerek fejére... Azért kellett létrehozni egy BKK nevű fantomcéget, hogy ez a zsidó homárgyerek évi 12 milliós fizetéséhez legyen valami jogcím. Egyébként ahogy már írták előttem is, ez egy újabb lyukas hordó, eddig csak a BKV-n, most már a BKK-n keresztül is lopnak. A BKK jelentőségét úgy igyekeznek felmagasztalni, hogy - bár valójában semmi érdemi munka nem folyik ott - a hírekben újabban nem azt mondják, hogy "BKV-menetrend", hanem "BKK-menetrend". Meg a jegyekre, bérletekre ez van írva. Ennyi. Egyébként a homárgyerek a minisztervajda pereputtyához tartozik, [link] A hányinger kerülgetett, amikor ezt először olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!