És mai is egész nap tart a bkv sztrájk?
Figyelt kérdés
Most néztem meg az oldalukat, hogy mi mennyi időnként közlekedik, és már sikerült odabiggyeszteniük, hogy az adatok tájékoztató jellegűek. Magyarul ne csodálkozz, ha mégse jön?2010. jan. 13. 09:26
1/4 anonim 

válasza:

Ez így van. És még kb. 4 napig is tarthat. Fejetlenség van a városban. Viszont ma már kevesebb az autó is, úgy nézem, sokan otthon maradtak szabin.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez olyan rossz. Nekem elvileg délután lenne dolgom, de ha sztrájkolnak nem tudok menni. Így viszont semmi érdemlegesbe nem tudok belekezdeni itthon sem, amit kellene csinálnom, mert mi van, ha hirtelen abbahagyják, és akkor tudok mégis menni, de nem szedtem össze magam.
2010. jan. 13. 10:14
3/4 A kérdező kommentje:
Most néztem a híradóban, hogy nem állapodtak meg, holnap délelőtt tárgyalnak megint. Ezek szerint ma is egész nap folytatják. Akkor nem készülődök.
2010. jan. 13. 11:27
4/4 anonim 

válasza:

Hát sajna nem lesz béke holnap sem. Nekem a férjem reggel elviszi a kocsit, úgyhogy egy taxit rendeltem délre (alig tudtak ma előrendeléssel kocsit adni!), mert sajna dolgom van a városban :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!