Hogy működik ezaz egész vonatozás?
13 éves vagyok, lány és sajnos úgy jött ki a lépés családi okok miatt, hogy egyedül kell vonatoznom. Nyíregyházáról, Budapestre. Hogy működik ezaz egész honan tudjam mikor kell leszálni
thx előre is ^^
Budapesten hova mész? Ha a Nyugatiig kell menned, akkor az a vonat végállomása.
Amúgy a legegyszerűbb, ha felírod magadnak milyen állomásokon áll meg a vonat, és mindig kinézel. pőesten sok helyen megáll: Ferihegy, Kőbánya-Kispest, Zugló és utána Nyugati. Mindig mengézed hol jársz, és mennyi van hátra...
De utastársaidat is megkérdezheted az is hatásos. Megnézel magadnak egy normálisan kinéző fazont és megkérdezed. Nem fognak megerőszakolni miatta :D
Nem olyan misztikus a vonatozás :D
És mindig ki van írva táblákra, hogy áll meg?
Bocsi, hogy ennyit szerencsétlenkedek de ez edigi életemben igen fontos dolog XD
Nem feltétlenül szívat.
Nemrég megismerkedtem ismerősöm barátnőjével, ő is azt mondta utoljára 8. osztályos korában ült vonaton. Most 20 éves...
Nagyon szivatlak titeket tényleg - . -" pff
Amúgy a nyugatinál kell majd leszállnom.
Köszi a válaszokat ^^
Mert én még sose ültem vonaton, dehát sose késő semi se :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!