Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a BKV-szakszervezetek, teljes bizonytalanságban tarthatnak egy 2 milliós fővárost addig amíg jól esik nekik, teljes mértékben önös érdekből?

Figyelt kérdés
Gondolok a sztrájkra, és az azt megelőző etetésre,pedig szerintem biztosak voltak abban hogy ma sztrájkolni fognak.
2010. jan. 12. 09:59
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
igazad van, de attól függ milyen szemszögből nézem/nézed a dolgot.
2010. jan. 12. 17:38
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
16:11-es vagyok: Gondolhatod hogy nem jó kedvemből mulasztottam el a szigorlatot hanem mert nem volt más lehetőségem. Taxit nem kaptam, elvinni nem volt aki elvigyen, és onnan ahol én lakom más úton nem tudtam volna eljutni. Mondjuk hogy nem én voltam az egyetlen...
2010. jan. 12. 17:48
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy se mindenkinek fussa taxira Okosok! :D
2010. jan. 12. 18:03
 34/35 anonim válasza:
Ha már fizetünk akkor ne velünk szórakozzanak hanem a kifizetett pénzért elvárható,hogy szolgáltassanak normálisan.
2010. jan. 12. 18:32
 35/35 anonim ***** válasza:
63%
akkor te szerinted mit csináljanak azért, hogy megkapják azt ami jár (és eddig volt) ????
2010. jan. 12. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!