Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a BKV-szakszervezetek, teljes bizonytalanságban tarthatnak egy 2 milliós fővárost addig amíg jól esik nekik, teljes mértékben önös érdekből?

Figyelt kérdés
Gondolok a sztrájkra, és az azt megelőző etetésre,pedig szerintem biztosak voltak abban hogy ma sztrájkolni fognak.
2010. jan. 12. 09:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
71%

csak úgy mellékesen megsúgom hogy a sofőrök legutóbb azért tüntettek mert 180.000 Ft kevés volt nekik és 200.000 at szerettek volna! értem én hogy felelőség 100 embert cipelni, figyelni rájuk, de ne haragudj már hogy 180.000 forint egyből sztrájkra sarkalja őket -.-'

Szerintem mocskos munkakerülő köcsögök (persze vannak kivételek, akik ilyenkor is nyomják), de elég szomorú hogy ők megtehetik mi meg nem. Ráadásul elég szomorú hogy minket szívatnak meg ezzel nem azt aki tette velük! dögöljön meg mind, ezentúl várhatják mikor veszek jegyet, majd azt mondom hogy ma sztrájkoltam és nem vettem jegyet!!! -.-'

2010. jan. 12. 10:39
 12/35 anonim ***** válasza:
71%
Ja és más még ezerszer rosszabb munkahelyen sem teheti meg hogy őő ma nem dolgozik.. pff
2010. jan. 12. 10:42
 13/35 anonim ***** válasza:
68%
10:42 ahol van szakszervezet ott megtehetik ahol nincs alapítani kell és mehet a sztrájk.abból az átlag 140000 forintból kézhez kap 90000 forintot,és ezért kockáztatja az életét,és az utasokét a pocsék műszaki állapotú kínai buszokon,az utasok napi rendszerességgel leköpik,bántalmazzák ha valami gigszer van akkor mehet a börtönbe.Higyjétek már el a bkv nál csak a vezetők\nem busz etc\járnak jól.
2010. jan. 12. 10:51
 14/35 anonim ***** válasza:
74%

Ha ebben az országban mindenki sztrájkolna akinek van rá oka: Akkor minden megállna! Kórházak, közlekedés, szolgáltatók, minden! VÁLSÁG VAN BAFFAMEG! Másnak is nehéz az élete. Csak amellett, hogy én 60-at keresek egy hónapban most még dolgozni se tudok menni.Vizsgaidőszak is van a felsőoktatásban!

Tudok olyan embert, nem egyet aki havi 90 ért is elmenne és vállalná a felelősséget az utasokért, csak tudja fizetni a számláit. Istenem ez az ország. Undorodom néha. Miért kell egyeseknek jól járni, ha mindenki szopik ?

2010. jan. 12. 10:54
 15/35 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy honnan veszitek hogy 180 meg 200 at kapnak xD

Multkor panaszkodott egy vidéki busz sofőr hogy ő havonta 85.000 !!!!!!!NYOLCVANÖT-EZER ft ot visz haza úgy hogy közben azért elég nagy felelősség van rajta ráadásul egy rakás hulladékot kell vezetnie amit már régen ki kellett volna selejtezni !

2010. jan. 12. 12:14
 16/35 anonim ***** válasza:
"egy vidéki busz sofőr" nem BKV!!! két külön dolog
2010. jan. 12. 12:33
 17/35 anonim ***** válasza:

"egy vidéki busz sofőr nem BKV!!! két külön dolog"

azt tudom de akkor már egy vidéki busz sofőr csak 80-90 ezret kapjon ugyan azért a munkáért amit Budapesten végeznek? ugyan úgy rajta van a felelősség kevés pénzt kap még ha túlórázik is és itt se jobbak a buszok mint Budapesten !

2010. jan. 12. 13:19
 18/35 anonim ***** válasza:
nem visznek a sofőrök haza 120-nál többet a legtöbben ez tuti. azt se hiszem, hogy hazavinne minden sofőr 240.000 Ft bruttót, ami amúgy adójóváírással 157.788 Ft. Ebből lejön egy csomó levonás amit a BKV tőlük vesz el, pl mert késnek a menetrendben(amit szuperül kitaláltak és ugye nagyon "egyszerű" betartani), meg hasonlók.
2010. jan. 12. 13:22
 19/35 anonim ***** válasza:
72%

Kezdeném azzal hogy akinek tökéletes lenne a bkv fizetése nyugodtan menjen oda dolgozni sokszor látni hogy keresnek sofőrőket!

ÉN TELJES MÉRTÉKBEN A SOFŐRŐK mellett állok igenis joguk van sztrájkolni az hogy egy szar buszt kell vezetni és őt szídják mert éppen valami nem jó a buszon és végig kell vezetnije! Tegnapi pl: 206-os busszal járok minden nap már december eleje óta szarakodott a 08-48 as számú buszon a második ajtó hát ma már kisem nyilt szegény soför ott szenvedett hogy kitudja nyitni és egy bácsi közölte vigye szervízbe és hát a szervíz közölte hogy tökéletes a busz állapota!

NEm a szájának kell járnija egy embernek hanem összekell fogni és SZTRÁJKOLNI egy fecske nem csinál nyarat

nem BKV dolgozó vagyok énsem tudtam ma sehova eljutni mert nem járt nálunk busz de akkor is igazuk van

lehet lepontozni

2010. jan. 12. 14:30
 20/35 anonim ***** válasza:
43%
le is pontoztalak mert te egy f*szfej vagy. engem kirúgnak, de ők csak sztrájkoljanak ;) ez az igazuk hát persze.. nyomorékok
2010. jan. 12. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!