Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó valakit bizonytalanságban tartani?
arra gondolok, hogy nem mutatja ki túlságosan az érzéseit, kissé visszafogott a lánnyal/fiúval, tartja a távolságot de ha együtt vannak (szex) mindent beleadnak, de ha nincsenek együtt akkor nem mennek egymás agyára, nem keresik egymást sokszor...
(gondolok itt arra, hogy ne unják meg egymást)
hát egy párkapcsolat nem arról szól, hogy egymás agyára kell menni...épp hogy nem
de bizonytalanságban tartani?, azért legyen biztos, hogy kellek neki, és ő is kell nekem, nem csak az ágyban, hanem ha vmi problémám/mája van, akkor is - csak ez nem azt jelenti, hogy óránként hívogat, mintha anyám lenne és én meg 5 éves
Főleg akkor gázos ez a bizonytalanságban tartás, ha az egyik fél 100 szerelmes, a másik meg csapong, megcsalja, de mégis azt mondja, hogy azért kellesz nekem, és darabokra töri ezzel a szerelmes fél szívét
igen.. a cikkre meg:
köztudott, hogy ami még nem a tied, vagy éreztetik veled, hogy nem a tied, arra jobban vágysz
ha a pasi vagy a nő nem azt sugallja, hogy a tied vagyok, soha nem veszíthetsz el, és ha lábadat is belém törlöd, akkor is a tied vagyok, az nem olyan vonzó, ha egy kicsit teperni kell, az kihívás, tetszik bármelyik félnek
de nem szabad átesni a ló túlsó felére: belétörlöd a lábad, kell a szeretet
nem szeretem ha kutatások és könyvek mondják meg nekem, hogy viselkedjek a párommal és, hogy ő hogy viselkedjen velem.
van 1-2dolog amiben látok értelmet, de a linkben írtakban nem sokat.
én egyenes őszinte, érzelmeit kimutató ember vagyok.. nem fogok titokzatos kukit játszani mert papír forma szerint az bejön a nőknek.. tojok rá.. papír forma szerint bejön nekik az őszinteségem és az belsőm kimutatása.. ez nekem bőven elég és ezt legalább nem kell megjátszanom.
az én kedvesem azt mondta, tudja, hogy mindig mellette vagyok, de szereti bennem, hogy egy kicsit mindig meg kell hódítania
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!