Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi történt? Nem tudom tartani a fonalat.
Hát ez szerelem gyanús a te részedről :)
Mindenesetre irigylem a fickót én is szeretnék egy ilyen lányt.
Pl simán el tudom képzelni,h ugyanazt a fiút rajongjuk körbe.
Jó, kicsi rá az esély... De a "pasim" is 26... Jártunk, vagy mi a szösz, de szakítottam vele,mert nem volt elég komoly hozzám (én is 26 vagyok)... VIszont azóta is tartjuk a kapcsolatot, azt érzem,h nem szakad el tőlem sosem teljesen... De időnként eltűnik.. Na nem teljesen, egy-egy sms, hívás vmi van, elmeséli,h mennyire sokat melózik, milyen szar a munkája...
Időnként talizunk, dumálunk, jókat szexelünk, bemutatott már a barátainak is, nem titkolja előttük sem,h mi nem csak barátok vagyunk, de párként sem funkcionálunk...
De bizti,h más csajokat is fűzöget (bár nem kérdezem, mégis azt mondja,h jaj, ő egyedül van, milyen magányos). De ahányszor mi szexelünk, az nem lehet neki elég... SImán lehet,h az én holtidőmben téged szeretget, aztán meg jön hozzám...
Bocs, de sajna sztem vmi ilyesmi lehet:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!