Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mi történt? Nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi történt? Nem tudom tartani a fonalat.

Figyelt kérdés
1 hónapja megismerkedtem egy sráccal(26/F). Aranyos, jófej, bár kicsit fura..kicsit olyan mint én. Magányos természetű, visszahúzódó, de mégis nagyon sokan szeretik, sok embernek tetszik, mert helyes jó megjelenésű :) Nos, megismerkedtünk, de különböző érthető okok miatt (kor:8 év korkülönbség, család stb.) abban maradtunk, h nem lesz közöttünk párkapcsolat, viszont összejárunk, csók, simi, szex... Mindez elég jól ment kb 2 hétig. (Bár részemről itt már érezhető volt némi érzelem). Aztán egyszer csak nem keresett, nem értettem, h miért nem. 2szer is írtam neki, de m2szer közömbös, semmitlen volt. Pár napja ő keresett újból, vagyis egyszer írt eddig. És minden ugyanolyan volt mint régen. Elmondta, h mostanában elég ratyi a hangulata és, h mi történt vele a munkahelyén stb. Mit gondoltok? Részemről vannak érzelmek, de egyáltalán nem mondanám szerelemnek, inkább csak hiányzik, h megöleljem, megszeretgessem, h vele legyek. De ennyi. Vajon ő mit érezhet? 19/L
2011. szept. 19. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet hogy megunt :S

reklám:

2011. szept. 19. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát ez szerelem gyanús a te részedről :)

Mindenesetre irigylem a fickót én is szeretnék egy ilyen lányt.

2011. szept. 19. 20:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Pl simán el tudom képzelni,h ugyanazt a fiút rajongjuk körbe.

Jó, kicsi rá az esély... De a "pasim" is 26... Jártunk, vagy mi a szösz, de szakítottam vele,mert nem volt elég komoly hozzám (én is 26 vagyok)... VIszont azóta is tartjuk a kapcsolatot, azt érzem,h nem szakad el tőlem sosem teljesen... De időnként eltűnik.. Na nem teljesen, egy-egy sms, hívás vmi van, elmeséli,h mennyire sokat melózik, milyen szar a munkája...

Időnként talizunk, dumálunk, jókat szexelünk, bemutatott már a barátainak is, nem titkolja előttük sem,h mi nem csak barátok vagyunk, de párként sem funkcionálunk...

De bizti,h más csajokat is fűzöget (bár nem kérdezem, mégis azt mondja,h jaj, ő egyedül van, milyen magányos). De ahányszor mi szexelünk, az nem lehet neki elég... SImán lehet,h az én holtidőmben téged szeretget, aztán meg jön hozzám...

Bocs, de sajna sztem vmi ilyesmi lehet:(

2011. szept. 21. 08:50
 4/6 A kérdező kommentje:
3. válaszoló: mi a keresztneve a "párodnak"?
2011. szept. 21. 13:58
 5/6 anonim ***** válasza:
A-val kezdődik, ha még ez is stimm, írj, egy privit :)
2011. szept. 21. 14:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem, nálunk G-vel kezdődik ;)
2011. szept. 21. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!