Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már megszereztem egy lányt, hogy tudom Ot meg is tartani?
Kedves válaszadók szerintem ez nem annyira buta kérdés. Általában a férfiak abba a hibába esnek hogy "megszereznek" egy lányt és aztán úgy vannak vele hogy már nem kell tennem semmit mert úgyis velem marad.
Szerintem olyannak kell lenned amilyennek megismert amiért téged választott, kompromisszumra legyél képes, mutasd ki hogy szereted, próbáld boldoggá tenni.
Egy nő mindenre képes egy olyan férfiért akiben látja azt hogy képes érte küzdeni!
Vagy légy jobb mint amikor megismert. Legyen stílusod, tudj meglepetést okozni (úgy értem pozitív meglepetést). S ez nem feltétlen ajándékokat jelent.
Legyen stílusod és legyél következetes. S van még rengeteg dolog, de elsőre ennyi is elég. Majd ha kell még folytatom.
Bocsánat, telefonról írtam, és (mivel angol nyelvű) nincs rajta Ő betű. Hadd engeszteljelek ki: Őőőőőőő. :)
Utolsó: folytathatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!