Mi a véleményetek arról, hogy a BKV-szakszervezetek, teljes bizonytalanságban tarthatnak egy 2 milliós fővárost addig amíg jól esik nekik, teljes mértékben önös érdekből?
Túl sokat képzelnek magukról az ilyen köcsög szakszervezetek. Azokat szívatják akinek semmi köze a dologhoz? Mit képzelsz? hogy Majd a honatyák az Audiban befosnak attól hogy nem jár a 217 B busz? Menj már :D:D:D
Sztrájk---
hát figy olvass már utána SZTRÁJK IDEJE ALATT HA NEM MÉSZ BE IGAZOLT A HIÁNYZÁS DE FIZETÉST NEM KAPSZ
kis f*sz fej jah hát aki írta magáról gondolhatta röhejes ovodás viselkedés
ma 10:51
ne keverjük a szezont a fszommal, kínai buszok a volánnál vannak..
Melelsleg a Bkv buszvezetők valóban nem keresnek xarul!
Egy kamionsofőr keres kb annyit aki nemzetközizik és egy hónapban 1x látja az asszonyt.
Nem havi netto 90 ezerért vezetgetik a buszt mint ahogy itt írta valaki és valóban 8 óra a munkaidő túlórára kötelezni meg senkit sem lehet..
Én 12 órázom havi netto 80 ezerért...
Hentes vagyok ami mégis csak nem seggen ülő munka.
Ráadásul azért mekkora kedvezméyneket kapnak már, egész család ingyen utazhat egész évben, ruhapénz, pótlékok, üdülési támogatás....
Bár ebben nem vok biztos de lehet hogy 13 ik havijuk is van.
Szal szerintem is pofátlanság egy kissé ez a nagy felhajtás, főleg amikor 80 milliókat sikkasztanak náluk egyes vezetők akik nem buszt vezetnek....
Voltam postás is hát azok aztán tényleg a béka segge alatt bányásznak mind szinvonalban mind pénzben, mégse rázzák a nyálukat!!!
10:35-ös
10:51-es
és 14:30-as teljes mértékben egyetértek veletek.
Mert én is sajnálom a buszvezetőket és a benti szerelőket is. Miért kell elvenni azt a kicsit is amit eddig kaptak?? Azért, hogy azoknak a mocskosb.zi felsőbb dolgozóknak több jusson? Mint Szilágyi Eleonóra és társai??
És igenis sztrájkoljanak!!!Nagyon is jól teszik!!!!!
És a múlthéten nem a dolgozók "sztrájkoltak". Csak a munkatörvénykönyv szerint jártak el, mivel a kollektív szerződés nem lett meghosszabbítva.. és igenis jól cselekedtek. én sem hagynám azt a keveset sem, mert ők sem hiszem hogy olyan jól élnek, hogy rálegyintsenek és hagyják a francba.
Nem tudom itt a fikázók között, ha néhányan az ő helyükben lennének mit szólnának! Biztos vagyok benne hogy fel lennének ők is háborodva és követelnék ők is vissza, mint ők.
Gondoljatok már bele ebbe az egészbe emberek!
Igen a pletykalapokban meg mindenhol buzdítják a népet a bkv-sok ellen. Azt hiszitek azért csinálják mert jobb dolguk nincsen? Hát gondolkozz már ember!!
De itt én most ezt hiába mondom, mert a sok tóni csak hajtja a magáét és nem figyel másra.
Ja és hozzátenném hogy egy buszsofőr sem kap 250.000 forintot. sokan nem veszik figyelembe hogy ez BRUTTÓ összeg. és mi marad abból a sok levonás után?? semmi. akkor? azt hiszem itt kéne akkor az ő helyzetükbe gondolni magunkat. mind a sofőrökébe, mind a szerelőkébe. Güriznek egy csomót és akkor ezt a keveset is megvonják..
Elhiszem, hogy sokaknak dühítő, hogy nem jutnak be, de könyörgöm, azért tudjunk már alkalmazkodni, és nagy-ritkán kibírni az ilyen helyzeteket.
ma 16:11
Én max a munkaheylemet bukom ha még hétvégére sem oldódik meg a dolog nade egy szigorlatot elmulasztani emiatt az már ténlyeg gáz, inkább kunyeráltál volna össze egy taxira valót hallod, a hazajutást meg vhogy megoldod stoppal...
bocsánat elrontottam
* múlthéten a dolgozók nem sztrájkoltak*
: ma 17:24
De akkor itt rátapintottál a lényegre szerintem,
Nem a lakosságot kellene megszivatni mivel nem miattuk van a sok levonás..
Itt az államot kellene már közö s erável pofánverni mert szerintem nincs oylan réteg lassan akit ne tartanának nyomorban!!!
Milyen szép lenne ha abból a Brutto 250 ből 230 at meg is lehetne kapni!
Felőlem maradhatna minden ugyanilyen szinvonalú az egészségügytől az utak állapotáig mivel így hogy többet fizettetnek adóztatnak és horoordrága minden sem változik semmi!!!
sak a büdös miniszternek lesz még 2 villája mallorcán év végére...
utolsó,utolsó előtti.
egyetértek.
[17:24-es vagyok]
De szerinted bárki is (tisztelet a kivételnek) képes lenne, merné felvállalni azt? becsülöm a dolgozókat, hogy igenis felvállalják és megteszik.. bár a sofőrök szívni fognak jó néhány bunkó utas megjegyzése, és beszólása miatt (vagy esetleg bántalmazás..)
és igen tényleg szívnak azok akik bkv-val utaznak, na de azért próbáljuk már megérteni őket.. én is busszal járok..
Oké én is egyetértek a bkvval, de ők sem fogják azokat sajnálni akiknek tönkreteszik az életüket mert kirúgják őket a munkahelyről közbe nem is ők tehetnek arról hogy rossz körülmények közt dolgoznak.
Én nem keresek 100.000 Ft-ot sem és egy perc szabad időm sincs, folyamatosan le kell dolgoznom a 8 órát, engem ki fog sajnálni?? Senki! Taxival lehetetlen menni ugyanis túlterheltek a taxisok, nem fognak kijönni hozzám egy nap alatt az is biztos. Úgyhogy szopjon le a BKV és a vezetők meg b*szák meg, nem őket szopatják hanem minket hogy nem melóznak, akkor meg mi értelme??
Én sajnáljam őket jah, de ők nem sajnálják hogy miattuk vesztem el az állásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!