Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintetek befizessem?

StephanieXx kérdése:

Szerintetek befizessem?

Figyelt kérdés

2009.12.18,-án megállítot az ellenör,nem volt nálam diákigazolvány.Mert 12.11.-én ellopták a pénztárcámat,késöbb megkerült,de bérlet,fiáki és pénz nem volt benne:S

Teljesen kiment a fejemből ideiglenes kérni...Karácsony,vizsgák stb

Befizessem a 3000Ft büntetést?Vagy van esély rá,hogy egy évig nem küldenek semmit,és utána elévül

2009. dec. 21. 03:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
inkább most 3rugó, mint újévkor 6-10
2009. dec. 21. 04:18
 2/9 anonim válasza:
35%
Dehogy fizeted!Nézd meg, mit művelnek a BKV-nál! A jövőre: NEM vagy köteles semmiféle igazolványt odaadni az ellenőrnek-PLÁNE NEM a személyit(csak rendőrnek!).Ha elcsíp-szállj le a következőnél.Hozzád NEM érhet! Legyen eszed-ezt írom, eltekintve attól, hogy én mindig bérletet veszek-igaz, nyugdíjast, de ha így emelik, akkor meg fogom fontolni ezt is.
2009. dec. 21. 07:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Én tapasztalatból mondom, hogy fizesd ezt ki, utána vigyázz.

Nem egy laza barátom kapta utána a sokkal nagyobb számlát, és nagyon "örültek" neki, azt hitték meg fogják úszni.

2009. dec. 21. 08:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt tudom mondani, hogy én biztos befizetném. Hogy te mit csinálsz, azt te döntsd el.
2009. dec. 21. 08:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Szarozol itt 3e ftton. Én ha nem figyelek és letaposom a gázt a kocsimon 30 és 300 e között fizethetek...
2009. dec. 21. 08:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Egy evig nem kuldenek semmit, es elevul? ohh, de szep is lenne, ha ez igy tortenne!De ne higgy a csodakban.

2006os buntetest kaptam meg, ez ev augusztusaban.Amiben a vicc, hogy nem teljesen az en cimem volt(nehany szammal odebbi), nem az en alairasom, es meg csak nem is igazolvany alapjan toltottek ki, hanem "bemondas"alapjan.

Hiaba mondtam, hogy nekem eddig egy buntetesem sem volt, es csak az egyik "joakarom" volt, nem tehettem semmit.3Evig huzodott az ugy, soha egy ertesitest sem kaptam, (mivel nem az en cimemere jott), csak amikor mar az ugyved utanna jart, es telefonon ertesetittek...

Ne sz@rozz 3 ezer forinton... tobbszoroset fizettem be, a nyaralasom ment ra.Ne akarj ugyanigy jarni

A BKV NEM FELEJT! ilyen teren...

2009. dec. 21. 10:24
 7/9 anonim válasza:
100%

hát te is egy nagy madár vagy ha más helyett befizetted a többszörösét, főleg, ha biztos voltál benne, hogy az nem a Te csekked volt!!!! és most le lehet pontozni!

viszont kérdező! Te döntsd el mit akarsz, a sógorom pár hónapja hagyta abba a törlesztését, a másfél misivel, de az az ő sara volt, és 3 misiről "alkudta"le...

2009. dec. 21. 13:53
 8/9 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló!

Honnan veszi,hogy jővőre nem kell igazolványt mutatni az ellenőrnek?

2009. dec. 21. 18:09
 9/9 A kérdező kommentje:

Befizetem...és legközelebb figyelmesebb leszek:)

Köszönöm a válaszokat:)

2009. dec. 21. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!