Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Extrém gyorshajtásért kapott...

Extrém gyorshajtásért kapott csekkre mennyi határidőt kapok hogy befizessem?

Figyelt kérdés

18 éves tanuló vagyok , édesanyám elvált és munkanélküli már körülbelül 2éve . Egyedül nevel . Gyorshajtásért 300.000Ft-os csekket küldtek ki, nincs ennyi pénzünk igen nehéz családi körülmények között élünk. Van valami módja annak hogy esetleg ne keljen ki fizetnünk vagy ha fizetnünk kell akkor valami megoldás ilyen esetekre ?

Kérlek titeket segítsetek a válaszotokkal.

2010. dec. 21. 16:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Grat. Nem biztos, de talán ha megszánnak mehetsz havatlapátolni a városgazdához...
2010. dec. 21. 16:46
 2/14 Da puta madre válasza:
100%

Rendőrséggel kell valszínűleg elintézned. Hívd fel, kérdezd meg, mit lehet tenni.

azon megakadtam, hogy: "ne keljen ki fizetnünk vagy ha fizetnünk kell"... Nem, nem fizetnetek kell, hanem ha tökös vagy, és tudsz csinálni 300ezres csekket, akkor szépen ki is tudod fizetni.Ne várd el szegény anyádtól, hogy fizessen helyetted. Ha tökös vagy.

2010. dec. 21. 16:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
3 kiló? Városban 120? mert nem hiszem, hogy ha olyan szegény vagy, 250-et tudnál menni pályán...
2010. dec. 21. 16:53
 4/14 Beatrix17 ***** válasza:
100%
Erre kicsit hamarabb kellett volna gondolni!!A rendőrséget igazán nem fogja meghatni,milyen körülmények közt élsz!De talán kérvényezhetsz részlet fizetést!De ezt minnél hamarabb kezd el!!
2010. dec. 21. 16:56
 5/14 A kérdező kommentje:
Városba igen. De ez a kérdés nem arról szól hogy hol csináltam meg mivel . Csak érdekelne hogy milyen eljárások vannak ilyen esetekre ha a család nem gazdag . Közmunka meg hogy működik ilyenkor ? Mivel nekem 7-13.00,14.00ig tanítás van mikor tudok menni ? Meg mennyit írnak egy napra . Meg azért a magyar közmunkások többsége roma származású , akik általában nem csinálnak semmit , szoktam látni őket reggelente . Bevállalnám azt is hogy menjek velük sepregetni meg amit kell csinálniuk de tanítási időbe nem, idén érettségizek meg ballagok inkább az iskolával kéne törődnöm de anyukámtól meg nem várhatom el hogy ledolgozza helyettem.
2010. dec. 21. 17:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Részletfizetés, esetleg közmunka vagy fogdában leülöd (mindkettő 3000Ft/nap)

Meg tényleg nem lehetsz olyan rossz sorsban ha ennyivel túl tudtad lépni a sebességhatárt...

2010. dec. 21. 17:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

"édesanyám [...] Egyedül nevel ."

Aha, nevel, mi? Mire nevel? Felelőtlenségre? Mások veszélyeztetésére? Ez nevelés? Ez lóf@sz.

Ennyit tudsz, kivagyiskodni, csapatni, aztán amikor következménye van, akkor meg sírni, meg nyafogni, hogy hogy lehetne megúszni? Egy gerinctelen senki vagy. Vállald, amit csináltál! És szégyelld magad. Anyád biztos azt teszi, helyetted is...

2010. dec. 21. 17:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Kérjél részletfizetést.
2010. dec. 21. 17:17
 9/14 anonim ***** válasza:

rajta lessz a csekken, a befizetési határidő! ha addig nem fizeted be, ketyeg a késedelmi kamat, ami a mindenkori mértékadó Nemzeti banki kamat kétszerese.

Mi is a közigazgatási bírság és honnan ered?

"Az üzembentartóval illetve a használóval szemben az egyes előírások megszegése esetén a szabályszegés súlyosságának arányában 30.000 forint és 300.000 forint közötti bírságot kell kiszabni, az eljáró hatóságnak méltányosságot gyakorolni nincs lehetősége."

[link]

2010. dec. 21. 17:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ember te min 130km/h mentél, lakott területen belül, hogy ennyi lett.

Kitől várod a feloldozást? Szépen mész ledolgozod, mint a normális emberek. Aztán remélem ebből már tanulsz. Felelőtlenségnek ára van, minél nagyobb annál több.

2010. dec. 21. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!