Gyorshajtásért 30 000 Ft közigazgatási bírsággal sújtottak. Van rá mód, hogy megússzam a kifizetését?
Van. Ha szirénázó mentőben, vagy rendőrautóban ültél. Ha nem, akkor inkább fizesd ki.
Egyébként ez a LEGALACSONYABB gyorshajtási bírság, inkább örülj, hogy ennyivel megúsztad. Fizethettél volna 300ezret is.
Ja, és hát nem kell gyorsan hajtani. A szabályok NEM azért vannak, hogy legyen mit megszegni.
Pedro
Köszönöm a válaszokat.
És mi van, ha nem fizetem ki? Milyen következményei vannak? Tudom, adók módjára behajtható. Ott lehet valamit trükközni?
NEM NEM lehet.
Ismétlem: NEM!!!
Azért ilyen magasak a tételek és azért veszik ennyire szigorúan mert tele van az ország ilyen faxokkal akik állandóan a trükközgetéseken gondolkodnak...
Nem tudsz. Az adóhatóság eléggé következetes. Rád terhelik, behajtják, letiltják, foglalnak, stb. Ráadásul a behajtó cég költségeit is neked kell fizetned és hidd el, az lesz a nagyobb tétel. Szóval jobban jársz, ha szép csendesen kifizeted.
Pedro
Ki kell fizetned, de kérhetsz részletfizetési kedvezményt!
Nekem jelenleg két ilyen ügyem is van, az egyiket (30000-es gyorshajtás) már fizetem is havi 10000 Ft-jával, a másik még elbírálás alatt van, de gondolom azt is megadják!
:)
Kitöltöd az alábbi kérelmet, az indoklásba beírsz valamit (pl. nehéz anyagi helyzet) nem kell semmi komoly dolog örülnek ha fizetsz! Rányalsz 2200 Ft okmánybélyeget, és elküldöd Szombathelyre (szigorúan a jogerőre emelkedést követően). Aztán vársz kb. egy hónapot, és megkapod a csekkeket.
Nincs, de nézd a jobbik oldalát: most van egy fényképed a kocsiról. Örök emlék! :D
Amúgy meg nem kell itt trágárkodni meg kioktatni. 15 km/h-tól már 30 ezer a bírság, és azért valljuk be, ez nem mindig túl igazságos. Nyilván én vagyok a legveszélyesebb ember, mert 90 helyet 105-tel mentem. Ne nevettessetek már!
Az is nagyon kedves, hogy a Balaton partján milyen váratlan helyzetekben tudják kirakni a 90-es úton a 60-as táblát, meg alatta a feliratot, hogy "radar kontroll".
Szóval azért ez a gyorshajtás is nagyrészt csak szarrágás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!