Át szoktátok-e adni a helyeteket az idősebbeknek a tömegközlekedésben?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 13:21
31/34 anonim válasza:
amugy egyszer amikor mentem iskolába annyit hallottam az öregek beszélgetéséböl h mért ienkor mennek a gyerekek..hát mondhatom szép nekünk kötelezö ienkor suliba járni nekik piac ráér egy ora mulva is..
32/34 anonim válasza:
Igen, hogyha látom az illetőn, hogy pl rokkant, vagy alig áll a lábán, viszont aki 100.000 forintos ruhában jár, 20kg sminket magára tesz, 50éves, az kikéri magának a helyet.
másik,hogy amikor nekem volt eltörve a lábam, minden öreg vigyorgott rám a buszon, bezzeg egyiknek sem támadt az az ötlete, hogy átkellene adni a helyet.
ennyit erről!
33/34 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólokkal, de tudjátok, mi a legjobb?
Amikor a néni beül a 2es ülés külső részére, a bentit meg totál üresen hagyja (táskja, semmi sincs ott) És utána meg látja, hogy pl a villamos elejében meg már az ajtó is alig tud becsukódni az emberektől, de ő csak ugyanúgy ül ott tovább. Az ilyenekért olyan mérges szoktam lenni!!!
34/34 anonim válasza:
Velem pénteken történt hogy mentem haza villamossan,tíz kilós táskával,7 órám volt utolsó kettő dupla tesi és szinte végig futottunk,szóval rohadtul fáradt voltam.Találkoztam a szomszédunkal leült velem szembe (mellesleg 8 hónapos várandós) mire odatipeg hozzánk egy max 50 éves nő malterral a képén tűsarkúban bőrdzsekiben hogy öreg és fáradt had üljön már le.Szomszéd fel akart álni,de én mondtam a vén banyának hogy ne haragudjon már egyrészt a hölgy 8 hónapos terhes,másrészt meg ha fáj a lába ne 15 centis magassarkúba tessék mászkálni.Mire ő még visszaszól hogy akkor áljak fel én úgyis egésznap ültem,ő meg nagyon fáradt.Na itt már elszakadt a cérna megkérdeztem már hogy mibe fáradt el?A képe vakolásába?Én egész nap dogákat írtam plusz másfél órán át rohangáltam mint a veszett kutya!És még a végén ő volt felháborodva hogy én milyen egy tuskó vagyok.Másik meg reggeli csúcsban a metrón a nyanya két oldalára két szatyrot tesz és elfoglal egy egész kis sort.Röhej. 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!