Át szoktátok-e adni a helyeteket az idősebbeknek a tömegközlekedésben?
Ha nem pofátlan és nem teszi magát hogy jaj ő mennyire fáradt meg idős, akkor persze :)
Viszont aki szemtelenkedik annak nem szoktam.
Csak ha megkérnek, vagy ránézésre is már fogott rajta az idő kereke(itt pl beteges vagy vmi). De annak akinek van ereje magát kikenceficézni 20 kg sminkkel, így órákat állva a tükör elött akkor kibír a buszon 10 percet állva. Melózok 15 ezret fizetek havi bérletért, úgy érzem ha van szabad hely mikor felszállok engem is ugyanúgy megillet.
u.i: Városi buszozok
Attól függ. Átadom,ha:
-nincs már sehol hely
-ha látom,h alig áll a lábán
-szépen megkér vagy
-ismerem
De egy olyannak,aki dúródik, büdös(,,piaszagú"),lökdös, és megjátsza,hogy milyen öreg holott előtte rohant a buszhoz,az ne várjon tőlem semmit.
Mivel sok rossz tapasztalatom van az idősekkel, már nem szégyellem magam,ha elkezdik a mondókát a fiatalokról, mert magamban nevetek rajtuk. Sanos ez van, a tiszteletet ki kell érdemelni, az nem csak úgy ,,ingyen" jár az idős korhoz. Őket sem kell félteni.
Néha olyan pofátalnok az idősek már bocsánat!akkor nem adom át!
Nekem volt térdműtétem,voltam terhes,a jó Isten nem adta át.Egy fiatalnak is lehet baja sajnos.
28/L
Az öregség nem érdem csak állapot!!!
Nagyon sok idős ember van aki sokkal jobban bírja magát mint pl.én a 43évemmel,,,tehát nem adom át mert,,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!