Hany nappal az utazasom elott tudom kivenni a gepbol a repulojegyet?
melyik légitársaság?kérdezz rá náluk
a Wizz Air-est otthon kinyomtathatod
A jegyedet szerintem nem kell külön átvenned, ha online vettél jegyet. A beszállókártyát (boarding pass) kell csak átvenned, fapados cégeknél a legolcsóbb mindig, ha magadnak nyomtatod, utána jön az automata és a legdrágább a check-in pultnál átvenni.
Hagyományos légitársaságok persze inkább csak a sorbanállást csökkentő intézkedésként vezettek be automatákat, ott árban nincs különbség.
Néhány nappal utazás előtt már tudsz beszállókártyát nyomtatni, de engem pl. tuti nem motiválna semmi arra, hogy csak emiatt még egy külön kört tegyek a reptérre. (Különösen akkor nem, ha van esetleg olyan belvárosi irodája is az adott légitársaságnak, ahol lehet beszállókártyát átvenni.)
Nem! Mert a jegy ugyan jogosít utazásra, de a gépre csak beszállókártyával lehet felszállni! Ugyanis bármi történhet, pl. törlik a járatot, kisebbet indítanak, túlkönyvelés miatt lemaradsz, vagy lejárt útleveled/személyid miatt a check in-nél visszafordítanak!
Magyarul egy adott járattal való utazásra jogosít a repülőjegy, de a gépre való felszállásra ehhez még szükséges a beszállókártya is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!