Azért megbüntetnének egy embert, ha a vasúti sínre tenne egy 5 forintos érmét, azért, hogy vajon, ha elheledt a vonat mennyire lapul szét a pénz és ezt egy rendőr pont meglátná?
Figyelt kérdés
A vonatnak ez annyi,mint egy ember egy zseire lép rá,de megbüntetnék érte az embert?2013. jún. 28. 19:42
11/13 anonim válasza:
Nem dobja le a sínről a kerék, éppen ellenkezőleg, belepréseli a sínbe! Régen a 10 fillért, Kossuth 5-öst, Dózsa 20-assal kipróbáltuk.
12/13 anonim válasza:
Alapvetően nem jó/szép dolog a sínekre tárgyakat helyezni, veszélyes lehet. (Van olyan, hogy hülyegyerekek köveket tesznek elé, stb...)
Egy-egy pénzérme azonban molyfing, az semmi veszélyt nem jelent a vonatra. :D
Én is kipróbáltam 50-essel: jól hallhatóan kattant:) a felirat alig olvasható és ellipszis alakúra nyújtja.
Nem tudom, mi van, ha lebukás van: egyrészt bizonyítani kell, hogy Te voltál, másrészt ha jogi procedúra lesz belőle, akkor előbb utóbb mérlegelni fogják a dolgot, hogy molyfing veszélyt sem jelentett, amit csináltál így sztem, némi sz.rakodást követően felmentés/pénzbüntetés lenne.
Aki viszont nagyobb tárgyakat helyez a sínre, azt én legszívesebben börtönbe záratnám.
13/13 anonim válasza:
Mellesleg pénzrontásnak számít, de szerinem se indokolt ilyen esetben komoly büntetés, csak egy ejnye-bejnye. Persze ha kifogsz egy rosszkedvű rendőrt, akkor így jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!