Azért megbüntetnének egy embert, ha a vasúti sínre tenne egy 5 forintos érmét, azért, hogy vajon, ha elheledt a vonat mennyire lapul szét a pénz és ezt egy rendőr pont meglátná?
menj olyan helyre ahol nem járkál senki,és igen vigyél magaddal több érmét mert nem biztos hogy az elsőt megtalálod.
a vonatra semmilyen veszéllyel nincs az érme sem a síneket nem nyomja be de ha rendőr meglát bajba kerülhetsz.
egyébként egész lapos lesz és fel melegszik rendesen,nincs benne semmi extra,gyerekként még én is csináltam ezt kíváncsiságból.
Én anno gyerekkoromba kiprobáltam de általában ott maradt, tehát nem dobta ki a kerék. Arra emlékszem hogy alig látható utána a felírat és nagyobb lesz illetve felmelegszik rendesen
Énszerintem se dicsérne meg a rend őre
Én nem pocsékolom rá az érméimet,úgyhogy nem rakom oda,csak kérdeztem.
Volt olyan gyerek aki azt mondta,hogy,ha petárdát rakna rá valaki,eldurranna úgy is.
azt nem tudom hogy eldurranna e egy petárda de egy 762es lőszer az már elsült,ilyen őrült nem én voltam hanem egy idősebb ismerősom,régen ilyennel játszottak nem érmével.
még jó hogy nem halt meg senki.
csapágygolyót meg félig benyomja a sínbe,azt viszont már én teszteltem,egy üres festékszórós dobozban volt azért nem gurult le a sínről.
utána a csapágygolyó persze nem lett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!