A buszsofőröket mennyire zavarja, ha valaki a munkájuk iránt érdeklődik?
Attol fugg ki, mit, hogyan es mikor kerdez...
Suru forgalomban vagy koncentraciot igenylo helyzeteknel senki ne beszeljen hozzam, nem? Meg is csak 10-80 ember elete van a kezembe. Ha az idopont megfelelo, akkor lehet kerdezni, de termeszetesen mas az, ha valaki a szakmaba szeretne doglozni es van 1-2 celiranyos kerdese, aztan leul vissza, mint ha odajon es a fordulat szam tartomanyokrol akar kerdezgetni 45 percen keresztul, az mar zavarna, mondjuk ez sose tortenik meg mert megkerem hogy uljon le, esetleg a vegallomason beszelgethetunk meg, ha odaig utazik. En eleg jol kezelem szerintem ezeket es kommunikativ vagyok, viszont a kollegak nagy resze egyatalan nem turi el, vagy csak akkor ha vonzo norol beszelunk
Szerintem embere válogatja hogy milyenek. Vannak normálisak is "idegbetegek" is.
Amúgy milyen busz? BKV vagy más helyi járatú, esetleg Volánnál távolsági vonalon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!