Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A buszsofőröket mennyire...

A buszsofőröket mennyire zavarja, ha valaki a munkájuk iránt érdeklődik?

Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Attol fugg ki, mit, hogyan es mikor kerdez...

Suru forgalomban vagy koncentraciot igenylo helyzeteknel senki ne beszeljen hozzam, nem? Meg is csak 10-80 ember elete van a kezembe. Ha az idopont megfelelo, akkor lehet kerdezni, de termeszetesen mas az, ha valaki a szakmaba szeretne doglozni es van 1-2 celiranyos kerdese, aztan leul vissza, mint ha odajon es a fordulat szam tartomanyokrol akar kerdezgetni 45 percen keresztul, az mar zavarna, mondjuk ez sose tortenik meg mert megkerem hogy uljon le, esetleg a vegallomason beszelgethetunk meg, ha odaig utazik. En eleg jol kezelem szerintem ezeket es kommunikativ vagyok, viszont a kollegak nagy resze egyatalan nem turi el, vagy csak akkor ha vonzo norol beszelunk

2013. jún. 7. 20:49
 2/5 A kérdező kommentje:
én nő vagyok, de sofőr szeretnék lenni és gondoltam arra, hogy beszélek egy buszsofőrrel erről
2013. jún. 7. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha épp nem a buszon faggatod, hanem mondjuk az állomáson amikor "pihennek" akkor biztos közlékenyebbek. Gondolom ott is elég jó hangulat szokott lenni, ha összeül pár lökött sofőr és tolják a hülyeséget :D
2013. jún. 7. 21:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem embere válogatja hogy milyenek. Vannak normálisak is "idegbetegek" is.

Amúgy milyen busz? BKV vagy más helyi járatú, esetleg Volánnál távolsági vonalon?

2013. jún. 8. 09:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Kunság Volán egyik helyközi járatáról van szó
2013. jún. 8. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!