Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Van még valaki, aki mindig...

Van még valaki, aki mindig lesi a buszsofőröket a visszapillantóban?

Figyelt kérdés
Nekem folyton odatéved a szemem, aztán meg csak égés, ha észrevesz :)

2013. jún. 3. 13:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is. Tudom, hogy utálják. De én meg imádom nézni, ahogy vezetnek :D egyszer én is kipróbálnám
2013. jún. 3. 14:00
 2/11 Sinead ***** válasza:
mi olyan jó a buszsofőr figyelésben? :D
2013. jún. 3. 14:33
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de olyan, mint egy kis tv, vonzza a szemet :D főleg ha a kedvenc buszsofőröm ül ott ;)
2013. jún. 3. 14:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam őket figelni, ha olyan helyen ülök. Ha meg nagyon elől foglalok helyet akkor azt szoktam nézni, hogy mikor melyik fokozatot hagyja ki. Valahogy nem tudom megállni.
2013. jún. 3. 15:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Lányok vagytok?
2013. jún. 4. 22:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, de a csúnyákat is nézem, nem csak azért nézek oda, mert tetszik a sofőr.
2013. jún. 4. 22:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Távolsági buszon szoktam nézni, főleg amikor telefonál (headset nélkül) reménykedek, hogy nem öl meg 40 embert. Akkor amikor cigizik nyitott ablaknál menet közben, még csúnyán is próbálok nézni.
2013. jún. 6. 23:53
 8/11 anonim ***** válasza:
szoktam természetesen, meg azt is, ahogy vált, pont azért, mert buszsofőr akarok lenni
2013. jún. 7. 05:25
 9/11 anonim válasza:
100%
Nem vagy egyedül. Én mindig a helyes, fiatalokat nézem, nem a kövér egyedeket. Egyszer a fülke mögötti 4. ülésre ültem és onnan leskelődtem. Észrevett. Elmosolyodott én meg gyorsan bedugtam a fülest.
2013. jún. 9. 16:44
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés...semmi beteges nincs benne...nézzük csak, ki miért sasol?

a buszvezetőnek muszáj, mert tudnia kell mi történik az utastérben(az lenne a rossz, ha lenne olyan, aki sosem nézi a belső tükröt)

az utas is szeretné tudni, ugyanmár ki vezeti a veszélyes járművet, ugyanis arra a pár megállóra az életét bízza rá. bátran valljuk be, nem babra megy a játék.

aztán, hogy ebből a kölcsönös mustrából kinek mi jön le, az akár egy szociológiai kisdoktorit is megérne.

Nem kell senkit szeretni, de becsülni igen.(a szemkontakt is sokat elárul)

hajrá buszvezetők!

2013. júl. 16. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!