Van még valaki, aki mindig lesi a buszsofőröket a visszapillantóban?
Figyelt kérdés
Nekem folyton odatéved a szemem, aztán meg csak égés, ha észrevesz :)2013. jún. 3. 13:28
1/11 anonim válasza:
Én is. Tudom, hogy utálják. De én meg imádom nézni, ahogy vezetnek :D egyszer én is kipróbálnám
2/11 Sinead válasza:
mi olyan jó a buszsofőr figyelésben? :D
3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de olyan, mint egy kis tv, vonzza a szemet :D főleg ha a kedvenc buszsofőröm ül ott ;)
2013. jún. 3. 14:50
4/11 anonim válasza:
Én is szoktam őket figelni, ha olyan helyen ülök. Ha meg nagyon elől foglalok helyet akkor azt szoktam nézni, hogy mikor melyik fokozatot hagyja ki. Valahogy nem tudom megállni.
6/11 A kérdező kommentje:
Igen, de a csúnyákat is nézem, nem csak azért nézek oda, mert tetszik a sofőr.
2013. jún. 4. 22:36
7/11 anonim válasza:
Távolsági buszon szoktam nézni, főleg amikor telefonál (headset nélkül) reménykedek, hogy nem öl meg 40 embert. Akkor amikor cigizik nyitott ablaknál menet közben, még csúnyán is próbálok nézni.
8/11 anonim válasza:
szoktam természetesen, meg azt is, ahogy vált, pont azért, mert buszsofőr akarok lenni
9/11 anonim válasza:
Nem vagy egyedül. Én mindig a helyes, fiatalokat nézem, nem a kövér egyedeket. Egyszer a fülke mögötti 4. ülésre ültem és onnan leskelődtem. Észrevett. Elmosolyodott én meg gyorsan bedugtam a fülest.
10/11 anonim válasza:
Érdekes kérdés...semmi beteges nincs benne...nézzük csak, ki miért sasol?
a buszvezetőnek muszáj, mert tudnia kell mi történik az utastérben(az lenne a rossz, ha lenne olyan, aki sosem nézi a belső tükröt)
az utas is szeretné tudni, ugyanmár ki vezeti a veszélyes járművet, ugyanis arra a pár megállóra az életét bízza rá. bátran valljuk be, nem babra megy a játék.
aztán, hogy ebből a kölcsönös mustrából kinek mi jön le, az akár egy szociológiai kisdoktorit is megérne.
Nem kell senkit szeretni, de becsülni igen.(a szemkontakt is sokat elárul)
hajrá buszvezetők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!