Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy juthat el 37 fő (egy...

Hogy juthat el 37 fő (egy osztály) Nyíregyázáról a Budapesti Vidámparkba?

Figyelt kérdés

Van ilyen busz? Vagy vonattal? Ha vonattal, akkor azzal, ha Nyh-n felszállunk, hol kell leszállni és hogyan kell továbbmenni?

Buszt esetleg olcsóbban lehetne bérelni?

2013. máj. 1. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Vonat megy a nyugati pályaudvarig, onnan metroval. Vagy TransTourral, de azzal be kell jelentkezni előre. Az a Stadionoknál tesz ki, onnan is metroval.
2013. máj. 1. 23:19
 2/7 anonim ***** válasza:

IC-re kell felszállnotok, ha nem akartok átszállogatni, de többféle lehetőséget is felajánl az elvira.hu (a MÁV-Start hivatalos menetrendi keresője), de nekem ez jutott most eszembe.

Budapesten, ha a Nyugati pályaudvarra (végállomás) fogtok érkezni, onnan a 72-es trolibusszal átszállás nélkül tudtok menni az állatkertbe.

Ha ez nem jó, mehettek metróval. A Nyugatinál fel kell szállnotok az M3-as metróra, ezzel Kőbánya-Kispest felé kell mennetek Deák Ferenc térig, ahol át kell szállnotok az M1-es metróra, azaz a földalattira, és Mexikói út felé kell mennetek Hősök tere állomásig.

Mindkét utazás Pesten, oda-vissza két vonaljeggyel megúszható, ugyanis a metrók közti átszálláskor nem kell új jegyet lyukasztani (érvényesíteni). Egy jegy 350 Ft, trolin véve (Ne tedd! Ne tartsd fel a vezetőt, ne csapold le a készletét!) 450 Ft. Jegyet szinte minden újságosnál vehetsz, de vannak a metróállomásokon is pénztárak.

Külön busz? Necces. Talán ugyanannyiból jönnél ki, de az Állatkertnél nagyon nehéz parkolót találni, ne meg a buszvezetőhöz vagytok kötve, az ő várakozását ki kell fizetnetek.

2013. máj. 1. 23:20
 3/7 anonim ***** válasza:
A gyorsvonatnál se kell átszállni. Olyat kell keresni, ami nem átszállós...
2013. máj. 1. 23:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Nyíregyházától elmentek Zugló megállóhelyig.

Onnan kis sétával eléritek a 72-es trolit. És az elvisz közvetlen oda.

A záhonyi gyorsok is közvetlenek és nem kell pótjegyet venni.

Ez a legjobb szerintem.

Ha előre bejelentitek, együttes elhelyezést is kaptok. (Csekély üresfutást kell fizetnetek a záhonyi gyors esetében, de annyit megér hogy tuti van helyetek.)

2013. máj. 1. 23:35
 5/7 anonim válasza:
Gondolom legolcsóbb a buszbérlés lenne. Hogy hol azt nem tudom, utána kell nézni milyen lehetőségek vannak a közelben.
2013. máj. 2. 01:21
 6/7 anonim ***** válasza:

A vasúti helyfoglalással kapcsolatban szerintem ő az illetékes:

Botrágyiné Kanócz Márta

Nyíregyháza és térsége

Cím:

Vasútállomás

4400 Nyíregyháza,

Állomás tér 1.

Utascsarnokból nyíló Értékesítési Iroda

Elérhetoség:

Munkahelyi telefon: (1) 513-4479

Mobiltelefon: (06-30) 4973-171; hétfő-péntek: 08:00-16:00

Fax: (1) 513-4479

E-mail: kanocz.marta@mav-start.hu

Ha több helyre is mennétek budapesten, akkor a csoportos jegy a legjobb szerintem:

[link]

Ha csak a Viámpark a cél oda-vissza, akkor érdemes 10 db-os gyűjtőjegyeket venni, mert az csak 300 Ft/db-ra jön ki:

[link]

Ha metróval mentek, akkor inkább a Széchenyi fürdőig utazzatok a földalattival, mert az jóval közelebb van a Vidámparkhoz, mint a Hősök tere.

2013. máj. 2. 07:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm :)
2013. máj. 4. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!