Miért nincs a Hatvan-Szolnok vasútvonalon 1. osztály?
Sziasztok!
Átlagban ilyen összeállításban közlekednek a vonatok:
V43 1000/2000-es + Bhv 20-05 + Bhv 20-05 + Bhv 20-05
A kérdésem az,hogy miért nincs itt 1.osztály? Reggeli, és az délutáni órákban tömve van a vonat, gyakran ,csak egykét ülés szabad. Alig van kettes ülés szabad.
-Vannak a vonatok amin elég szép számmal utaznak,de a többi vonattal is sokan utaznak
-Nagy városokat érint Jászberény(a Jászság fővárosa),Újszász
-Nagyon forgalmas vonal
-Látom sok helyen a leminősített 1.osztályú Ao 19-37 lengyel gyorsvonati 1.osztályú kocsit. Az ilyet el lehetne hozatni ilyen helyre.
Sokan beleértve engemet is, megvennénk 1.osztályra a jegyet.
A vonatban lehetne lengyel gyorsvonati 1.osztályú fülkés az Ao 19-37-es. A vonalunkra nem kéne több 4 ilyen kocsiból.
A vonatokba csak egy 1.osztályú lenne.
És akkor lehetne ilyen összeállításban:
Amúgy mindegy milyen 1.osztályú ezt csak példaképpen írtam.
Csak az Ao 19-37-es lengyel gyorsvonati kocsi nagyon bevált, és nagyon kényelmes.
V43 1000/2000 + Bhv 20-05 + Ao 19-37 +Bhv 20-05
-Villamos ,fővonalon nincs 1.osztály ilyet ritkán halottam.
Mit lehet tenni,hogy legyen 1.osztályú is?
Személyvonatokba általában nem soroznak 1. osztályú kocsit, mert a jellemzően relatíve rövid utazások lebonyolításához nincs olyan nagy igény a differenciált, magasabb szintű szolgáltatásra, mint egy hosszabb távon közlekedő IC vagy gyorsvonat esetében. Az általad vázolt kapacitásproblémára inkább az egy vonatba sorozott 2. osztályú kocsik számának növelésével lehetne megoldást találni.
Amúgy a Campus expressz nem levitézlettebb 1. osztályú kocsikból áll véletlen?
De van Campus.
Ami minden pénteken és vasárnap közlekedik.
Mai is láttam a Campust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!