Pár kérdés a buszsofőrökkel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mennyit keresnek? Vannak női buszsofőrök? Illik megköszönni a sofőrnek, hogy minden pénteken, kedden, szerdán ő vele utazok és elég jó sofőr is, tehát hogy egész félévben biztonságosan szállított?2012. dec. 13. 17:29
11/13 anonim válasza:
BKV-nak is vannak női sofőrjei. Villamoson, trolin, metrón megszokottak. DE a HÉVen, és még a 7-es buszon is láttam már női buszvezetőt.
12/13 anonim válasza:
Volánnál vagyok sofőr...hát én 120-at keresek de ahhoz képest,hogy 6-21-ig kell melózni elég kevés és ráadásul elfáradsz de van amikor 3 nap egymás után kell menni szóval a végén agyhalott vagy és szombaton is kell menni meg ünnepnapokon is behívnak...engem a lakóhely szerint osztottak be tehát pl: laksz Z-ben és akkor oda adják az 1-est (ami át halad Z-én) szóval érted?
13/13 anonim válasza:
nógrád volánnal gpsek vannak. Kegyetlen ellenőrzés a sofőröknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!