A buszokon miért mindenki a külső ülésekre ül?
Figyelt kérdés
Kettes helyekre gondolok. Senki nem ül belülre és mindig elkap az ideg mikor annyit látok hogy mindenki kívül ül. Lusták?vagy félnek a többi embertől?2012. szept. 26. 15:50
11/14 anonim válasza:
Én mindig belülre szoktam ülni, csak amikor már le kell szállnom hamarosan akkor ülök át a külsőre, hogy ne üljön mellém senki közben mert már úgyis állok fel 1-2 perc múlva.
12/14 anonim válasza:
Hú én is ezt látom (BKV). Pedig azok az emberek sokat mennek. Kb én szoktam egyedül az ablak mellé ülni, többek között mert akkor ki tudok nézni. Meg, hogy ne két helyet foglaljak egyedül...
Lehet, hogy beengednek a nem ablak mellett ülők, de ne kelljen már külön megkérni..
13/14 anonim válasza:
Én belülre szoktam ülni, és szerintem kívűl még kényelmetlenebb, ha én kívülre ülök, akkor azért mert onnan könnyebb leszállni nem kell kinlódni azzal, hogy a másik utas felálljon stb
14/14 anonim válasza:
Másik oldalról nézve: Engem nem szokott érdekelni, ha valaki kívül ül, fogom magam, és leülök mellé akkor is, vegye észre magát :) (BKV-n)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!