A buszokon miért mindenki a külső ülésekre ül?
Figyelt kérdés
Kettes helyekre gondolok. Senki nem ül belülre és mindig elkap az ideg mikor annyit látok hogy mindenki kívül ül. Lusták?vagy félnek a többi embertől?2012. szept. 26. 15:50
1/14 Antimod válasza:
Éppen azért, mert azt szeretnék, hogy ne üljön melléjük senki.
2/14 anonim válasza:
hol kívül? az ablaknál ülnek vagy a másik ülésben? mert ha az ablaknál ülnek akkor szeretnek nézelődni, ha meg a másik ülésen ülnek akkor azé mert egyedül akarnak ülni! vagy h ne legyen rossz a súly eloszlás, ezért nem szanaszét ülnek xĐĐ :D na jó ez hülyeség :) :D
3/14 anonim válasza:
Ez igazából leginkább a nyugdíjasokra igaz. Ők olyan rohadt kényelmesek.
4/14 anonim válasza:
Én azért szoktam kívülre ülni mert kényelmesebb, ugyanis több hely van mivel a folyosóra kilóghatok (nem vagyok egy kis termetű). De bárki megkér azonnal beengedem magam mellé.
5/14 anonim válasza:
Én pl. csak belülre ülőket látok... akkor szoktam kívülre ülni, ha egy vonalon vélhetőleg hamarabb szállok le, mint a többség, ne kelljen átmásznom a mellettem ülőn akkor. Ez hosszabb járatokra igaz, pl. ami Budapestről indulva érint 3-4 közeli települést, és én az első településen szállok le valahol, akkor valószínűleg a többség tovább megy, mint én. Egyébként aki le szeretne ülni mellém, mindig megkérdezem, meddig megy, és ha tovább, mint én, akkor belülre engedem, ha nem, akkor én ülök belülre.
6/14 anonim válasza:
A külső ülés nálad melyik? Az ablak melletti, ami kijjebb van (tehát szerintem ez a külső) vagy a középen levők (ami szerintem belső, mert beljebb van)?
7/14 anonim válasza:
Én mindig belülre ülök. Sokat utazom távolsági busszal, és inkább azt látom, hogy az emberek nagy része belülre, az ablak mellé. Persze vannak páran, akik kívülre, ők azért, amit feljebb írtak :nem akarják, hogy melléjük üljenek.
8/14 anonim válasza:
Én pl. jellemzően a folyosó felőli ülésre ülök le, így több helyem marad egyrészt oldalra, másrészt a folyosó felé nyújtózni. De ha elkezd megtelni a jármű vagy valaki le szeretne mellém ülni, mindig beengedem. Kivéve, ha nagyon ápolatlan, persze.
9/14 anonim válasza:
Én pl ha valamiért kívülre ülök, az általában azért van, mert mondjuk nem megyek sokat, csak pár megállót, és nem akarok senkin keresztülmászni a táskámmal meg három szatyrommal, mert az lehetetlen, úgyhogy még kapaszkodjak is, és ne üljek bele a másik ölébe...
10/14 anonim válasza:
Én csakk akkor szoktam ha foglalom a helyet valakinek, vagy kevés ember száll fel akkor pedig azért hogy ne pont mellém üljenek. Volt már olyan hogy a busz 2/3 része üres volt, erre le ül mellém egy büdös fickó. Persze zsúfolt járatokon belülre ülök, hogy ne kelljen állni az embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!