Mindenhol kell vonatra jegyet venni átszálláskor?
Nem nagyon utaztam még vonattal és most elég messze kell mennem több átszállással. És az érdekelne, hogy lehetne venni jegyen teljesen a célig vagy csak tényleg úgy lehet, hogy minden városban vennem kell a másikra?
Néztem a vonat indulásokat és érkezéseket és ép, hogy marad időm némelyik helyen(3perc)...
Attól függ, honnan hova akarsz menni.
Lehet, hogy van valamilyen kedvezményed a belföldi részre, de ez nem érvényes, ha egyből nemzetközi jegyet veszel.
Ha viszonylag hosszabb a magyar szakasz, lehet, hogy olcsóbb elmenni a határ közelébe belföldi jeggyel, és csak onnan tovább nemzetközivel!
Magyarországról Ausztriába megyek.
És akkor a jegyet rendesen az állomáson vegyem?
Viszont én 3 percre nem alapoznék! Teljesen megszokott, hogy a vonatok 5-10-15 percet késnek, ha nem többet és a csatlakozás nem mindig várja be!
Úgyhogy 3 perces átszállásra ne alapozz!
"MÁV-ról MÁV-Startra"
Ez milyen variáció?
#7-esnek
Mi az a MÁV meg MÁV-Start. Szerintem most csak MÁV-Start van, ez volt régen a MÁV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!