Mitől lehet a 2,19,41,47,49-es villamosokon, és mindenhol, ahol hasonló villamos-típus közlekedik, menthetetlen sörgyár-szag?
Olyan izzadtság szag, némi fűszaggal megspékelve.
Amikor először utaztam velük, nyár volt, és komolyan azt hittem, hogy csak izzadtság. De azóta mindig érzem, szóval nem az :)
Azt hallottam, hogy valami kenőanyagnak van ilyen szaga benne, de ez nem biztos.
Én minden nap a 2-essel járok, de még nem éreztem. Lehet, hogy csak megszoktam.
Egyébként a 37-es jár a sörgyárnál :)
Ahoj!
Vannak ilyenek az biztos, de a sorozatból közel sem mind ilyen. ICsről van most szó (Ganz Ipari Csuklós), a 2-esen KCsV-k (Korszerűsített Csuklós Villamos) közlekednek javarészt, viszont valamelyik ICs felújításnak (kerekülésesek belülről, onnan lehet megismerni) tényleg ilyen sörgyár-szaga van. Ez a dekoritlemezből jön, ha az értesüléseim helyesek, mert valami ilyen szagú cuccal ragasztották össze a lapokat és párolog ki belőlük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!